AdvertentieLeerling Monteur - Utiliteit - E - Schiphol, Schiphol

Laatste update 2024-05-24
Vervalt 2024-06-24
ID #2140607048
Free
Leerling Monteur - Utiliteit - E - Schiphol, Schiphol
Netherlands, Noord-Holland, Schiphol,
Gewijzigd May 2, 2024

Omschrijving

Hoe zorg jij ervoor dat je voldoende ervaring hebt opgedaan om uiteindelijk jouw vakdiploma te halen? Weet jij de fijne kneepjes van het vak te leren van een eerste monteur op tal van verschillende locaties?Als leerling monteur heb je net zoveel passie voor installatietechniek als wij en je wilt je verder ontwikkelen. Je gaat 1 dag per week naar school om de theorie te leren, de overige 4 dagen werk je samen met een (1e) monteur die ook als leermeester optreedt.
Hierbij voer je (onder begeleiding van jouw leermeester) de volgende werkzaamheden uit;

- Je voert werkzaamheden uit volgens richtlijnen van Croonwolter&dros met als doel minimale uitval, efficiënte doorlooptijd en maximale klantgerichtheid;
- Je streeft bij montage naar uitvoering binnen de gestelde normtijd;
- Je gaat inventief te werk bij het oplossen van eenvoudige praktische problemen;
- Je beheert het nog te monteren materiaal;
- Je onderhoudt het gereedschap;
- Je draagt zorg voor een veilige werkomgeving voor jezelf en voor anderen.

Om de functie van leerling monteur succesvol uit te kunnen voeren herken je jezelf in het volgende profiel:

- Minimaal een afgeronde VMBO-opleiding richting techniek;
- Ervaring binnen de techniek is gewenst, affiniteit met elektrotechniek en/of installatietechniek is vereist;
- Een gezond portie doorzettingsvermogen en de wil om je te ontwikkelen is een vereiste;
- Certificaat VCA basis of de bereidheid deze te gaan behalen.

Naast een plezierige werksfeer, bieden wij jou een aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar Croonwolter&dros beloont niet alleen in geld. Wij vinden het belangrijk dat jij alle mogelijkheid krijgt om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. De techniek staat immers ook geen dag stil. Hiervoor hebben we een eigen portal met een aanbod van meer dan 300 cursussen en/of opleidingen. Hieronder een greep uit onze arbeidsvoorwaarden:

- Trainingen en cursussen om je te ontwikkelen tot expert. Ook online in ons online E-learning center;
- Winstafhankelijke uitkering;
- Pensioenregeling PMT;
- Fietsplan;
- Bedrijfsfitnessregeling (vergoeding sportschool);
- TBI Studiefonds (een bijdrage voor de studie van schoolgaande kinderen);
- Collectieve verzekeringen.

OVER CROONWOLTER&DROS
Technologie maakt ons leven veiliger, gezonder, aangenamer en duurzamer. Wij zijn Croonwolter&dros. We ontwerpen, realiseren en onderhouden slimme, technische systemen en installaties die de wereld om ons heen intelligenter maken. Techniek die situaties herkent en hierop reageert. Wij zijn 2700 talenten met passie voor het vak. Nieuwsgierig genoeg om zich voortdurend te vernieuwen en te verbeteren. Wij zijn professionals. Vakmensen die pas tevreden zijn als systemen en installaties precies doen waarvoor ze bedoeld zijn. We gaan voor een sterk teamgevoel en het beste resultaat. Samen zijn wij Croonwolter&dros. OVER DE AFDELING
De afdeling ‘Werken’ realiseert klussen die zonder tussenkomst van de projectenorganisatie tot stand komen, in de regel zijn dit klussen met een omvang tot € ,-. Vaak betreft het hier spin-offs vanuit onze beheer- en onderhoudscontracten of aangenomen werken elders. Binnen deze afdeling heb je dus veel afwisseling, doordat je op veel verschillende locaties in de regio werkt.
Je komt te werken in één van onze projectteams bestaande uit een projectleider, een werkvoorbereider en een team van monteurs, variërend van leerling monteur tot eerste monteur. Deze teams bestaan uit 5-10 monteurs met elektrotechniek of werktuigbouwkunde als specialisatie. In de praktijk kan het voorkomen dat je nauw samenwerkt met de collega’s uit de andere specialisatie, omdat de klus dit vraagt. Solliciteren:
Heeft deze vacature jouw interesse gewekt? Solliciteer dan snel via de Monster Solliciteer button. We nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op. Wij hopen je snel te spreken!

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Leerling monteur - utiliteit - e - schiphol

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

    Snelzoeken:

    Plaats

    Typ stad of regio

    Trefwoord


    Advertentie