Advertentie
Kwaliteitsmanager (tijdelijke Opdracht)
125,000 €
Kwaliteitsmanager (tijdelijke Opdracht)
Netherlands, Zeeland, Tholen,
Gewijzigd September 30, 2024
Omschrijving
Vanwege het zwangerschapsverlof van onze kwaliteitsmanager in Tholen, zoeken wij tussen eind november/begin december en eind juni een ervaren kwaliteitsmanager, die in deze periode ervoor zorgt dat het werk goed kan blijven doordraaien. Tholen is onze glutenvrije bakkerij, wat deze locatie toch net wat specialer maakt. Je werkt hier binnen een klein team, dus fijn als je goed kan samenwerken en snel en makkelijk je weg kan vinden, zowel binnen het werk, als binnen het team. Lijkt jou dit een leuke ervaring, lees dan verder om te kijken of deze tijdelijke uitdaging bij jou past!
Vanuit onze 9 Borgesius bakkerijen verspreid over het land, ontwikkelen, innoveren en bakken wij dagelijks vol passie en plezier heerlijke en gezonde bakkersproducten. Dit doen we 365 dagen per jaar voor onze strategisch partner Albert Heijn. Wat ooit als klein familiebedrijf begon, is nu, ruim 125 jaar later, uitgegroeid tot de grootste Koninklijke Bakker van Nederland.
Wat ga je doen?
Als tijdelijke kwaliteitsmanager is het belangrijk dat het productieproces op het gebied van kwaliteit en voedsel(veiligheid) doordraait. Jij denkt in praktische oplossingen en weet jij snel de juiste wegen te bewandelen, om het werk op te pakken. In deze rol ben je lid van het management team van de bakkerij en zal je veel communiceren met de bakkerijmanager. Daarnaast werk je binnen een landelijk team van kwaliteitsmanagers, twee centrale kwaliteitsmanagers en de QA manager. Jij rapporteert zowel aan de bakkerijmanager, als aan de QA manager. Binnen deze groep kun jij uiteraard ook altijd hulp inschakelen. Het goed communiceren en snel schakelen met verschillende stakeholders, dat is waar jouw kracht ligt. Verder zijn onderstaande taken jouw verantwoordelijkheid:
Jij bent verantwoordelijk voor het kwaliteitssysteem en voedselveiligheid van de bakkerij. Jij houdt je bezig met het standaardiseren en borgen van kwaliteitsprotocollen, voert verificatie ronden uit en daar waar nodig pak je direct zaken op. Op basis van diverse risico analyses maak je actieplannen, zorg jij voor bewustwording op het gebied van kwaliteit en veiligheid;
Uitvoeren van interne en externe audits. Interne audits worden centraal gepland en lokaal door jou opgepakt. Externe audits zoals certificatie audits, NVWA inspecties, arbeidsinspecties e.d. bereid je voor en worden door jou begeleid;
Uitvoeren van validaties en acties vanuit deze validaties implementeren, indien er veranderingen plaatsvinden in de bakkerij;
Behandelen van klachten en zorgen voor een volledige terugkoppeling ten behoeve van de afnemer. Dit betekent informatie ophalen, oorzaken onderzoeken en eventuele acties uitzetten naar aanleiding van een klacht;
Vanuit jouw rol is hygiëne een belangrijk onderdeel en onderhoud jij de contacten met de ongediertebestrijding en het externe lab.
Wie zoeken we?
Wij zoeken een tijdelijke kwaliteitsmanager die zich thuis voelt in een dynamische omgeving, die de problematiek van de business als het gaat over tijd, kwaliteit en veiligheid goed aanvoelt. Onze voorkeur gaat dan ook uit naar iemand die ervaring heeft binnen de voedingsindustrie, en gezien de tijdelijke aard van de opdracht, in een bakkerij omgeving.
Jij bent in staat om anderen het belang van kwaliteit en veiligheid mee te geven. Je bent accuraat en nauwkeurig, je weet vanuit jouw rol als kwaliteitsmanager dat vastleggen en documenteren van informatie een belangrijk onderdeel is. Net als gestructureerd werken, want een goede voorbereiding is het halve werk, zeker bij het uitvoeren van audits. Het is vanzelfsprekend dat je mensen kunt meenemen in het uitvoeren van jouw plannen. Tenslotte is flexibiliteit in deze rol ook heel belangrijk, je weet soms niet wat de dag je gaat brengen en jij weet daar prima mee om te gaan, zonder de doelen uit het oog te verliezen. Verder vragen wij:
Afgeronde HBO opleiding op het gebied van levensmiddelentechnologie, als het kan met een specialisatie in kwaliteit;
Je brengt minimaal 5 jaar relevante werkervaring mee;
Ervaring met kwaliteitsstandaarden zoals BRC (glutenvrij);
Kennis van specifieke wetgeving zoals Warenwet, EG-regelgeving en Arbo;
Goede kennis van de Nederlandse taal, zowel in woord, als geschrift.
Wat krijg je van ons?
Bij een start vanaf eind november/begin december is er een maand overlap met de huidige kwaliteitsmanager, zodat er een gedegen overdracht kan plaatsvinden. Wij zijn een ondernemend familiebedrijf, waar er veel ruimte is voor ideeën. Wij hopen ook dat jij, ondanks de tijdelijke opdracht, met een frisse blik wilt meedenken! Tarief en overige voorwaarden zijn in goed overleg. Heb jij aanvullende vragen? Neem dan contact op met Bente van Tiggelen. Telefoonnummer: 06-23910940 of via mijn mailadres: b.vantiggelen@borgesius.nl
Over Koninklijke Borgesius Tholen
Licht en donker meerzaden-, rozijnen- en suikerbrood, stollen en sinds kort ook kaasbroodjes. In Tholen bakken ze het allemaal. Maar dan wel glutenvrij én lactosevrij. ‘Een behoorlijke uitdaging’, vertelt bakkerijmanager Wim Sebregts. ‘Want we bakken alles ook nog eens dagvers.’
De vroegere gebaksbakkerij in Tholen heeft het roer omgegooid en is een nieuwe richting in geslagen. ‘Na teruglopende gebaksomzet heeft de familie Borgesius besloten om in deze vestiging gluten- en lactosevrij brood te gaan bakken’, licht Sebregts toe. In eerste instantie vertrok hij als procestechnoloog naar de andere gebaksbakkerij in Panningen, om nog geen halfjaar later gebeld te worden door de familie Borgesius. ‘Of ik bakkerijmanager wilde worden van deze bakkerij. Een totaal nieuwe wereld. Ik zat helemaal niet in die hoek en ik had nog nooit glutenvrij brood gebakken.’ Tot op de dag van vandaag heeft deze nieuwe productgroep een gigantische groei doorgemaakt. En het groeit nog steeds.
#J-18808-Ljbffr
Details van de baan
⇐ Vorige baan |
Volgende baan ⇒ |
Neem contact op met de werkgever
125,000 € / Tijdens het jaar