AdvertentieIt Architect, Amsterdam

Laatste update 2024-03-03
Vervalt 2024-04-03
ID #2013961647
Free
It Architect, Amsterdam
Netherlands, Noord-Holland, Amsterdam,
Gewijzigd February 2, 2024

Omschrijving

Ben jij IT-expert en op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Dan is IT Infra Talents op zoek naar jou!
Wat vragen we van jou?

Je hebt kennis en ervaring met het werken onder architectuur op de domeinen business, data, applicaties & technologie. Je adviseert je opdrachtgever vanuit de architectuurprincipes over korte en langere termijn strategie. Je weet je omgeving te betrekken en waar nodig te overtuigen en zet de zaken helder op papier. Je begrijpt dat elke opdrachtgever anders is en kiest een pragmatische werkwijze die succesvol is.

Je hebt kennis van en ervaring met methodes, technieken, hulpmiddelen en voorschriften die je in staat stellen de klantomgeving te beschrijven. Je bent bekend met concepten als ontwikkelstraten, hosting, bouwblokken en de diverse processen die daarmee gepaard gaan. Je hebt kennis van dominante ontwikkelingen in de technologie en markt en je kunt die kennis toepassen in de context van de ontwikkelingen en behoeftes van je opdrachtgever. Je hebt ervaring met of volgt met interesse de ontwikkelingen richting Agile/Scrum, Dev Ops en infra-as-code. Je hebt ervaring met de transformatie naar cloud oplossingen van Microsoft of AWS.

Naast een hbo/wo diploma bezit je natuurlijk goede communicatieve- en adviesvaardigheden, zodat je technici, IT-experts én management meekrijgt in veranderingen. Je hebt sterke beïnvloedingsvaardigheden en bent analytisch sterk. Je bent in staat om de IT visie van je opdrachtgever te (helpen) ontwikkelen in workshops en weet deze te presenteren aan je publiek.

Uiteraard heb je gecertificeerde kennis van TOGAF en/of overheidsstandaarden als NORA, Archimate en methodieken als SAFE of SOA aanvullend op je werkervaring en certificering op onderliggende IT-technologie.

Als mens ben je proactief, oplossingsgericht en communicatief. Als expert ben je secuur, klant- en resultaatgericht. Afwisselend werk, veelal op projectmatige basis en in complexe omgevingen trekt je aan. Je zoekt een baan voor minimaal 36uur. Onze opdrachtgevers bevinden zich voornamelijk in de Randstad, een acceptabele reisafstand is een belangrijk aspect van de werk/privébalans.

Over ons

Wij zijn een informele en groeiende organisatie die gespecialiseerd is op het gebied van IT infrastructuur. Wij vinden persoonlijke betrokkenheid en verbondenheid erg belangrijk, met de klant, maar vooral ook met elkaar. We leren van elkaar en het

delen van kennis

is voor ons essentieel. Om het verschil te kunnen blijven maken is ontwikkelen de norm, zowel in je vakgebied, als ook in je persoonlijke effectiviteit als mens.

Wat bieden wij?

Natuurlijk hebben we uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, maar daar maken we het verschil niet mee. Wat wij nog veel belangrijker vinden is dat we je een stimulerende omgeving bieden waar jij kunt sparren met jouw collega’s. Ontwikkeling hoort daar ook bij, wij bieden je alle mogelijkheden om jezelf te ontplooien. Natuurlijk is ontspanning ook belangrijk, daarom hebben wij regelmatig gezellige en

bijzondere uitjes

. We vinden het belangrijk dat je je bij ons thuis voelt!

#J-18808-Ljbffr

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: It architect

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

    Snelzoeken:

    Plaats

    Typ stad of regio

    Trefwoord


    Advertentie