AdvertentieIntercedent(e), Waalwijk

Gepubliceerd 2024-04-01
Vervalt 2024-04-19
ID #2095392979
3,000 €
Intercedent(e), Waalwijk
Netherlands, Noord-Brabant, Waalwijk,
Gepubliceerd April 1, 2024

Omschrijving

Wat wij vragen

Opleiding

MBO

Functie-eisen

  • Ervaring is leuk, maar enthousiasme is nog veel belangrijker(!)
  • Jouw gunfactor zorgt ervoor dat je opdrachtgevers commercieel voor langere tijd voor Perflexxion weet te werven en te binden
  • Eén keer in de 2 weken werk je een dagdeel bij een van jouw klanten (je hebt 3 klanten, wat inhoudt dat je 3 dagdelen op een andere locatie werkt)
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse én Engelse taal
  • Snel schakelen en overzicht behouden is voor jou een makkie(!)
  • Fulltime werken graag, maar 36 uur is ook bespreekbaar

Ervaring

1-2 jaar

Talen

 • Je beheerst Nederlands

Wat wij bieden

Salaris

€ 2.318 tot € 3.000

Uren

40

Vacaturebeschrijving

Ken je dat, van die ellenlange vacatures waar ze maar blijven aangeven wat jij allemaal moet kunnen voor die specifieke functie? Bij Perflexxion doen wij het graag anders. Wij geven graag aan waarom jij onderdeel moet worden van ons team!
Wat je gaat doen
Bij Perflexxion ga je als teamplayer, op basis van veel werkplezier, aan de slag om onze opdrachtgevers en werkzoekenden bij elkaar te brengen. Op zoek naar de perfecte combinatie van werkgeluk; voor jou, je contactpersoon én de sollicitant! Dit doe je aan de hand van diverse werkzaamheden zoals o.a. Kennismakings- en evaluatiegesprekken met uitzendkrachten en opdrachtgevers.
Een greep uit de werkzaamheden op een willekeurige dag:
Met een kop lekkere koffie van onze espressomachine, of een glas thee, ga jij met het team de weekstart in. Waar ligt de focus voor de komende week en waar kunnen we nog meer uithalen met elkaar? Vervolgens ga je op zoek naar passende functieprofielen voor onze opdrachtgevers, je voert enkele kennismakingsgesprekken en na de gezamenlijke lunch met het team ga je op pad naar één van onze opdrachtgevers. De volgende dag ziet er weer helemaal anders uit, maar dat ga je zelf ontdekken.
Over het bedrijf
Perflexxion is een groeiende, informele organisatie. We werken voornamelijk in de food, AGF, tuinbouw, bloemenexport en diverse industriële sectoren. Wij geloven in échte aandacht, zowel voor de klant als onze uitzendkrachten. We treden op als kennispartner en vinden ontwikkeling erg belangrijk, ook voor onze medewerkers. Zo hebben wij onze eigen Perflexxion Academy met online en klassikale trainingen. Als stagiair(e) krijg je professionele begeleiding waarbij jouw ontwikkeling centraal staat. Uiteraard is er alle ruimte voor jouw schoolopdrachten en ideeën. Ons motto is niet voor niets: Samen groeien door te ontdekken!

Salarisomschrijving

€2.318-€3.000 per maand

Over de werkgever

Wat wij bieden

Het belangrijkste onderdeel van een functie: wat ga ik verdienen? Dat weten wij als geen ander en daar kan geen enkele werkgever omheen... Wij bieden een salaris conform jouw kennis en ervaring. Dit kan oplopen tot € 3.000,- bruto per maand.
Ok, dat is nu duidelijk. Maar wat krijg je daar dan nog allemaal bij?

 • We bieden een uitstekende pensioenregeling
 • 8% vakantiegeld
 • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km à € 0,21 per km én een Fisc Free regeling. Deze regeling biedt jou de mogelijkheid om artikelen aan te schaffen met een aantrekkelijk belastingvoordeel (denk hierbij aan een nieuwe fiets, sport abonnement of cadeaubonnen)
Daarnaast zijn wij een organisatie die werkgeluk hoog in het vaandel heeft staan. Hiervoor is de afgelopen jaren veel gedaan voor onze medewerkers, denk bijvoorbeeld aan de opzet van een bonusstructuur, fruit op het werk voor alle vestigingen, een incentive om naar Valencia te gaan. Maar ook een kerstbalwensactie, waarbij onze directie wensen laat uitkomen die onze collega's indienen voor een andere collega (denk aan een spa dag, weekend weg, boodschappenpakket etc.) en een kerstmarkt, waarbij alle collega's zelf hun kerstpresentje uitkiezen op een markt vol mooie cadeautjes, waarbij er voor ieders wens iets aanwezig is.
En daar weer naast organiseren wij 4 keer per jaar een informele bijeenkomst met alle vestigingen. Hier combineren wij het officiële met het aangename. Dat betekent dat we met elkaar eten (BBQ, foodtruck, hapjes etc.), regelmatig een activiteit doen en een leuke spreker uitnodigen. En alsof het niet op kan: iedere vestiging heeft een eigen budget om een teamuitje te organiseren.
Wil je meer weten of hebben wij je overtuigd? Solliciteer dan snel op deze vacature, voordat iemand je voor is...
Neem voor vragen contact op met Charlotte, de Vestigingsmanager van de locatie Waalwijk, via charlotte@perflexxion.nl of bel naar 0416 745 111.

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Intercedent(e)

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  3,000 € / Maandelijks

  Werkgever info

  Perflexxion

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie