AdvertentieJunior Bouwkundig Adviseur Vastgoedzorg, Rosmalen

Laatste update 2024-07-23
Vervalt 2024-08-23
ID #2201113839
3,201 €
Junior Bouwkundig Adviseur Vastgoedzorg, Rosmalen
Netherlands, Noord-Brabant, Rosmalen,
Gewijzigd June 21, 2024

Omschrijving

Wat ga je doen Als Junior Bouwkundig Adviseur Vastgoedzorg word je betrokken bij diverse fascinerende projecten.

Na een grondig inwerktraject krijg je de kans om mee te lopen met ervaren collega’s en zo vertrouwd te raken met projectmanagement en vastgoedzorg.

Je bent actief bezig met onderhoudsmanagement, projectmanagement en sloopmanagement, waarbij je verantwoordelijk bent voor het voorbereiden van bestekken en het opstellen van rapporten.

Daarnaast houd je toezicht op lopende (ver)bouwprojecten en bied je begeleiding waar nodig.

Je krijgt de ruimte om je eigen persoonlijke krachten en interesses te ontdekken en te ontwikkelen binnen deze dynamische rol.

Naast deze hands-on werkzaamheden, speel je een actieve rol in het identificeren en benutten van kansen binnen de bouwkundige sector.

Door jouw analytische vaardigheden en oog voor detail draag je bij aan het succes van onze projecten en draag je bij aan de verdere groei van het team.

Jouw werkzaamheden Begeleiding van uiteenlopende interessante projecten na inwerktraject Meelopen met collega voor kennismaking met projectmanagement en vastgoedzorg Bezighouden met onderhoudsmanagement, projectmanagement en sloopmanagement Voorbereiding om zelfstandig bestekken te maken Opstellen van rapporten Toezicht houden op lopende (ver)bouwprojecten Begeleiden van lopende (ver)bouwprojecten Identificeren van persoonlijke krachten en interesses Wat heb jij in huis?Afgeronde hbo-opleiding bouwkunde; Kennis van relevante softwareprogramma’s zoals Auto CAD en Revit; Sterke analytische vaardigheden en oog voor detail; Goede communicatieve vaardigheden voor effectieve samenwerking binnen projectteams; Flexibiliteit en het vermogen om te multitasken in een dynamische omgeving; Proactieve houding en het vermogen om zelfstandig te werken en initiatief te tonen.

Wat bieden we jou Een salaris van €2.600 - €3.201 p.m.;[aantal] vakantiedagen per jaar; Uitgebreide groene pensioenregeling; Volg kosteloos sessies via het welzijnsplatform empowr; Opleidingsbudget van €2.000; Een persoonlijke Career Coach; Gratis deelname aan bijvoorbeeld de Marathon van Eindhoven of de Strong Viking Run; Werken bij het groenste detacheringsbureau van Nederland; Mogelijkheid tot overname door opdrachtgever.

De organisatie Bij deze opdrachtgever staat innovatie hoog in het vaandel.

Je wordt onderdeel van een dynamische omgeving waar ruimte is voor groei en ontwikkeling.

Er heerst een cultuur van samenwerking en autonomie, waar jouw bijdrage wordt gewaardeerd en gestimuleerd.

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Junior bouwkundig adviseur vastgoedzorg

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  3,201 € / Maandelijks

  Werkgever info

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie