AdvertentieTechnisch Specialist Koeltechniek, Almere Stad

Netherlands, Flevoland, Almere Stad
Laatste update 2024-03-03
Vervalt 2024-04-03
ID #2013961774
Free
Technisch Specialist Koeltechniek, Almere Stad
Netherlands, Flevoland, Almere Stad,
Gewijzigd February 2, 2024

Omschrijving

Ik zoek een baan dichtbij

met een maximale reistijd van

Vul hier je plaatsnaam in!
Als Koelspecialist bij Kropman analyseer je storingen, zoek je naar de oorzaak, stel je de diagnose en repareer je de koelinstallaties. Hiermee houd je rekening met de eigenschappen van verschillende typen koelinstallaties, gestelde kwaliteitseisen en de wensen van de klant. Ook voer je werkopnames uit bij de klant voor het bepalen van de benodigde materialen en uren t.b.v. het opstellen van offertes door calculator.
Beschrijving van jouw profiel

Kropman Installatietechniek bestaat ruim 85 jaar en is een integrale technische dienstverlener. Van ontwerp, engineering, realisatie en nazorg tot en met onderhoud en technisch beheer. We begeven ons in de vakgebieden werktuigbouw, elektrotechniek, gebouwautomatisering, contamination control en prefabricage. Onze klanten bevinden zich in de utiliteitssector, de gezondheidszorg en industrie. Kropman heeft veertien regionale vestigingen met totaal ruim 800 medewerkers. We hebben een eigen fabriek in Nijmegen voor prefabricage van montage-opdrachten. In Rijswijk bevindt zich onze TCC afdeling ter ondersteuning van gebouwautomatisering. Speerpunten in ons beleid zijn:? Kwaliteit? Innovatie? Duurzaamheid Die speerpunten zijn niet zomaar een paar woorden. We werken er dagelijks aan en we boeken er resultaten mee. We hebben bijvoorbeeld alle relevante certificeringen die onze kwaliteit onderstrepen. We zijn innovatief met bijvoorbeeld het eigen Insite Suite, een software pakket voor geïntegreerd gebouwbeheer en rapportagedashboards voor bijvoorbeeld energiemanagement. Je kunt Kropman Installatietechniek met deze en vele andere argumenten goed vertegenwoordigen in de markt. Acquisitie door bemiddelaars c.q. derden naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Vacaturesites werken niet; daarom is er Dichtblij
Deze website slaat uw voorkeuren op zodat deze bij een volgend bezoek kunnen worden toegepast.
Deze website analyseert het gebruik ervan, zodat we functionaliteit daarop kunnen aanpassen en verbeteren. De gegevens zijn anoniem. Helpt u ons mee de website beter te maken?
Deze website analyseert uw bezoek om de inhoud beter op uw behoeften af te stemmen.
Deze website maakt gebruik van externe functionaliteit, zoals Social Media deelmogelijkheden.

#J-18808-Ljbffr

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Technisch specialist koeltechniek

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  Werkgever info

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie