AdvertentieStagiair/ Afstudeerder Ict, Robotica, Mechatronica, Engineering, Amsterdam

Laatste update 2024-03-02
Vervalt 2024-04-02
ID #2013962273
Free
Stagiair/ Afstudeerder Ict, Robotica, Mechatronica, Engineering, Amsterdam
Netherlands, Noord-Holland, Amsterdam,
Gewijzigd February 2, 2024

Omschrijving

Niet ´gewoon een bedrijf´

SPIE Nederland is de grootste technische dienstverlener van Nederland. In opdracht van grote netwerkbeheerders zorgen we er samen voor dat het hoogspanningsnet ook in de toekomst betrouwbaar is, en geschikt is voor de steeds dynamischere wereld van vraag en aanbod van energie. Hiervoor ontwerpt de afdeling hoogspanningslijnen nieuwe lijnen maar ook opwaarderingen van het huidige hoogspanningsnet.
Gedurende het gehele ontwerp traject worden er grote aantallen tekeningen geproduceerd. Deze tekeningen worden (intern) gebruikt tijdens de realisatie van het ontwerp. Als laatste stap in het ontwerpproces moeten de tekeningen aangepast worden naar de As-Built status. Voordat de klant de As-Built tekeningen accepteert moeten deze eerst door de TD-checker heen. Dit is een tool die controleert of de tekening volgens de bijbehorende klant -specificatie gemaakt is.
Het controleren en aanpassen van de As-built tekeningen is een eenzijdige en tijdrovende klus. De wens vanuit SPIE Nederland is dan ook om dit te automatiseren zodanig dat de tekening in een keer gecontroleerd en aangepast wordt zodanig dat deze door de TD-checker direct goedgekeurd wordt.
Niet ´gewoon een baan´

Jij voorkomt dat fouten onzichtbaar zijn en telkens worden meegenomen bij het verder digitaliseren van tekeningen. Hierdoor wordt er efficiënter gewerkt. Ook kunnen we onze klant sneller voorzien van reeds gecontroleerde tekeningen die voldoen aan het pakket van eisen. Daarnaast zet je SPIE op de kaart als innovatieve meedenker. Dit lukt je doordat je als afstudeerder:
Je gaat verdiepen in de bestaande As-Built tekeningen van SPIE en de huidige tekenrichtlijnen van een grote klant en de specificaties die bekend zijn. Deze zijn als voorwerk reeds al uitgewerkt en op schrift gezet.
Een ontwerp van een softwaretool gaat samenstellen die de bestaande As-Built tekeningen kan controleren en converteren naar de tekenrichtlijnen van de klant.
Doelstelling is dat de ontworpen softwaretool (of de onderdelen waar jij aan hebt gewerkt) aan het einde van je stageperiode toepasbaar moet zijn in de praktijk bij bestaande projecten. Hij zal fouten tijdig moeten constateren en deze zelf moeten kunnen aanpassen naar de tekenrichtlijnen van de klant.
Ook zal je de softwaretool of de onderdelen waar jij aan hebt gewerkt moeten kunnen tonen/verdedigen tijdens je afstudeerpresentatie
Niet ´gewoon een medewerker´

Dagelijks moeten wij het verschil maken bij onze klanten en op onze top presteren. Dat vragen wij van al onze medewerkers dus ook van jou als stagiair/afstudeerder. Om het verschil te kunnen maken in jouw werk ben je een ondernemend type die zelf informatie gaat halen bij de organisatie en je collega’s. Daarbovenop:
Ben je studerend voor een MBO of HBO opleiding richting ICT of Engineering. Daarbij zou Robotica of Mechatronica ook passend zijn.
Betreft de periode dat je stage moet lopen minimaal 6 weken of langer gezien de complexiteit van de opdracht.
Ben je geïnteresseerd in grote complexe technische projectomgevingen
Is communiceren en contact leggen met collega’s voor jou vanzelfsprekend
Ben je bekend met teken- en rekenpakketten op een engineeringsafdeling
Ben je bekend met 2 D en 3 D tekenwerk en Auto CAD. De softwaretool wordt geprogrammeerd in Auto LISP.
Niet ´gewoon een set arbeidsvoorwaarden´

We vragen veel van jou als stagiair/ afstudeerder dus bieden we veel. Om precies te zijn ontvang je bij SPIEom te starten een jaarcontract.
Een stagevergoeding van €. 500,- bruto per maand.
Een laptop in bruikleen met daarbij alles software die je nodig hebt.
Goede begeleiding van een stagebegeleider
Een gezellig team collega’s die je graag helpt
Voorrang op vakantiewerk en sollicitatieprocedures binnen SPIE
Alle kansen voor verdere ontwikkeling. Je hoeft ze alleen maar te grijpen.
Gewoon solliciteren.

Gewoon solliciteren.
Ben jij de persoon die geen genoegen neemt met een gewone stage- of afstudeeropdracht bij een gewone werkgever? Solliciteer dan direct op deze vacature voor afstudeerder Hoogspanningslijnen te Breda.
Wij zoeken per direct kandidaten die met deze afstudeeropdracht aan de gang kunnen gaan.
Heb je vragen? Schakel met onze corporate recruiter Angelique Timmers via onderstaand formulier en laat je cv mt motivatie achter. Je kan haar ook bereiken via Whats App / mobiele telefoon: 06-22669667 of via angelique.timmers@spie.com.
Wij zijn a.s woensdag 22 november 2023 te vinden op de Bedrijvendag van Avans Hogeschool te Breda. Wil je meer informatie kom datn tussen 14.00 en 17.00 uur naar :
Avans Beverweg (oude Garage Otten)

Beverweg 4, 4817 LL Breda

#J-18808-Ljbffr

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Stagiair/ afstudeerder ict, robotica, mechatronica, engineering

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  Werkgever info

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie