AdvertentieHypotheekacceptant, Capelle Aan Den Ijssel

Laatste update 2024-05-20
Vervalt 2024-06-20
ID #2127271684
3,300 €
Hypotheekacceptant, Capelle Aan Den Ijssel
Netherlands, Zuid-Holland, Capelle aan den IJssel,
Gewijzigd April 22, 2024

Omschrijving

Proficiency in Dutch, both spoken and written, is necessary.

WIJ BIEDEN

- Tot € 3.300,- bruto per maand op basis van 40 uur per week en een vast contract.
- Onbeperkt opleidingsbudget voor trainingen en diploma's.
- Leaseauto of volledige reiskostenvergoeding.

WAT JE BIJ ONS GAAT DOEN
Samen met je team zorg je ervoor dat maandelijks 500 woningen een nieuwe eigenaar krijgen, kunnen worden verbouwd of een verbeterd rentevoorstel toegekend krijgen. Een huis kopen is een belangrijke mijlpaal in het leven van elke Nederlander. Als junior Hypotheekacceptant ben jij degene die de hypotheekaanvragen van de klanten achter de schermen soepel laat verlopen. Zo werk je mee aan de droomwensen van tientallen klanten per maand.

Jij spit onder andere door loonstroken, arbeidscontracten en taxatierapporten om te bepalen of mensen een nieuwe woning kunnen betalen. Die foto op Facebook of Instagram waarop een stel proostend hun nieuwe woning showt? Mede dankzij jouw werk is dat gelukt!

Hoe ziet een dag uit het leven van een junior Hypotheekacceptant er nou concreet uit? Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het volgende:

- Je zorgt ervoor dat het aanvraagproces soepel verloopt. Is een aanvraag van de klant niet compleet, omdat bijvoorbeeld een salarisstrook ontbreekt? Dan heb je contact met de adviseur om de ontbrekende stukken snel te achterhalen;
- Je beoordeelt inhoudelijk hypotheekaanvragen en checkt of de financiering verantwoord is voor de klant én de bank;
- Het resultaat van de aanvraag weet je zo klantvriendelijk mogelijk te communiceren en te onderbouwen waar nodig!

HIER KOM JE TERECHT
Jouw reis start met de relevante (WFT-)diploma’s op zak. Hiermee kun je direct aan de slag bij bekende namen als ABN AMRO, ING en Rabobank op de afdeling Hypotheken. Onze opdrachten zitten verspreid door heel Nederland. Daardoor is er altijd een opdracht dicht bij jou in de buurt.

Je inwerkperiode zal voornamelijk op kantoor plaatsvinden. Ben je eenmaal ingewerkt, dan kun je er voor kiezen om (gedeeltelijk) vanuit huis te werken.

ZO ZIJN WIJ EEN MATCH

- Minimaal afgerond hbo-diploma;
- Minimaal 1 jaar werkervaring in hypotheekacceptatie en/of kredietverlening;
- In het bezit van minimaal de Wft- Basis en de Wft- Hypothecair Krediet.

DOORGROEIMOGELIJKHEDEN

Medior/senior Hypotheekacceptant
Een logische vervolgstap is die naar medior/senior niveau. De dossiers die jij afwerkt worden complexer en je krijgt steeds meer verantwoordelijkheden.

Financieringsspecialist
Als Financieringsspecialist ben je verantwoordelijk voor het analyseren en beoordelen van financieringsaanvragen van het MKB en grootzakelijke klanten. Je focust dus niet alleen meer op hypotheekaanvragen, maar op allerlei soorten (grote) financieringen.

Hypotheekadviseur
Weet jij écht alles over hypotheken? Dan ligt er een mooie carrière voor je in het vooruitschiet als Hypotheekadviseur! Als Hypotheekacceptant verwerk je ‘achter de schermen’ een hypotheekaanvraag. Als adviseur werk je juist actief samen met de klant om woondromen te realiseren.

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Hypotheekacceptant
Min. Salaris: 2500

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  3,300 € / Maandelijks

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie