AdvertentieHoutrotspecialist, Schiedam

Laatste update 2024-07-23
Vervalt 2024-08-23
ID #2196241810
Free
Houtrotspecialist, Schiedam
Netherlands, Zuid-Holland, Schiedam,
Gewijzigd June 17, 2024

Omschrijving

De Baan Als houtrotspecialist ben je verantwoordelijk voor het herkennen, diagnosticeren en effectief repareren van houtrotproblemen.

Je zult werken aan diverse projecten, variërend van residentiële renovaties tot commerciële restauraties.

Jouw vakmanschap en precisie zullen een essentiële rol spelen bij het behouden van de structurele integriteit en esthetische aantrekkingskracht van de projecten.

Klinkt allemaal een beetje lastig, hé? In makkelijke taal: al het hout in- en rondom huis (denk hierbij aan kozijnen, deuren etc.) ga je repareren.

Functie Eisen Ervaring als houtrotspecialist is welkom, of je nu een halfjaar of meer dan 10 jaar ervaring hebt; Het bezit van een rijbewijs is zeer handig, omdat je hiermee in de werkbus naar klanten kunt rijden; Je hebt een scherp oog voor detail en een diepe passie voor vakmanschap; Uitgebreide kennis van houtrotdiagnose en reparatietechnieken; Een sterke teamplayer die bijdraagt aan een positieve werksfeer; In het bezit zijn van een VCA certificaat is mooi meegenomen; Je houdt van een praatje maken met je collegas en met de klant.

Wij Bieden Lekker veel geld om je te belonen! Als houtrotspecialist verdien je vooral naar hoeveel ervaring je hebt en wat je allemaal kan.

Dit begint bij 2385.- tot 2993,-;25 vakantiedagen om tot rust te komen; Ontvang 8,33% vakantiegeld boven op je salaris; En aan jou de keuze of je jouw salaris wekelijks of 4-wekelijks wilt hebben; Werk met modern gereedschap, hoogwaardig materiaal en een nette werkbus (meestal ); Een leuk team met ervaren vakmensen die ook zeker in zijn voor een lolletje; Een pensioenregeling, gezellige bedrijfsfeesten/teamuitjes en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Houtrotspecialist

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

    Snelzoeken:

    Plaats

    Typ stad of regio

    Trefwoord


    Advertentie