AdvertentieHoofdmonteur Elektrotechniek, Ijmuiden

Laatste update 2024-05-21
Vervalt 2024-06-21
ID #2146978458
Free
Hoofdmonteur Elektrotechniek, Ijmuiden
Netherlands, Noord-Holland, IJmuiden,
Gewijzigd May 8, 2024

Omschrijving

Vacature informatie Vakgebied: Techniek & Engineering Carrièreniveau: Mid-career (3-5 jaar)Vooropleiding: MBO-4 Locatie: IJmuiden Reageren voor:
Als Hoofdmonteur Elektrotechniek aan de slag met elektromotoren in de werkplaats. Wat ga je doen? Als Hoofdmonteur Elektrotechniek ben je iedere dag opnieuw bezig om de werkzaamheden in goede banen te leiden. Op het terrein van Tata Steel vind je elektromotoren en generatoren in alle soorten en maten. Sommigen hiervan zijn werkelijk uniek. Deze moeten regelmatig worden gereviseerd of vervangen worden, maar ook getest worden. In jouw rol dien je het uitvoeren van metingen en beproevingen van de aangeboden en gereviseerde elektrische motoren en generatoren te coördineren. De werkzaamheden worden uitgevoerd in de werkplaats waar een proefveld aanwezig is.
De opdrachten komen bij jou binnen en jij rangschikt dit naar prioriteit. Je weet wat ervoor nodig is om te klus te klaren en aan hoeveel collega’s je de klus moet toewijzen. Je zorgt ervoor dat je collega’s kunnen doorwerken en zich kunnen focussen op hun taak. Ook wanneer er spoedklussen tussendoor komen, zorg je dat ze zo goed en slim mogelijk worden ingezet, zodat de klant goed geholpen wordt.
Daarnaast ben jij een vast aanspreekpunt voor vragen voor de teamleiders, maar ook voor de verschillende afdelingen. Je bent in zekere zin het verlengstuk van de teamleider. Daarnaast kun je ook verantwoordelijk worden voor het mentorschap van jonge vaklieden en stagiairs van onze eigen bedrijfsschool. Wat de functie bijzonder maakt:
• Je bent de ogen en oren van de teamleider in het veld. Je hebt veel verantwoordelijkheid, maar krijgt hier ook veel voor terug.
• Je hebt met veel verschillende mensen te maken dus je bouwt een groot netwerk op.
• Geen dag is hetzelfde! Als je van afwisselend werk houdt zit je hier op de juiste plek. Herken jij jezelf hierin? Om deze veelzijdige functie goed in te kunnen vullen, is het belangrijk dat jij servicegericht en oplossingsgericht bent. Bovendien:
• heb je een mbo diploma in de richting van Elektrotechniek, Mechatronica of iets soortgelijks.
• heb je ervaring met het coördineren van werkzaamheden in een aansturende rol.
• ben je bereid om (vak-)cursussen te volgen
• kun je mensen aanspreken op gedrag wanneer de veiligheid in het geding komt. Wat bieden wij jou?Vooral een functie waarin jij zelf midden in de techniek en uitvoering kan staan. In deze veelzijdige functie bieden wij je meer:• Je ontvangt een basis maandsalaris dat afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 4627,67 bruto per maand bedraagt.
• Standaard 36 vrije dagen per jaar: 26 vakantiedagen en 10 ADV dagen
• 10% vaste toeslagen per jaar: een vaste eindejaarsuitkering van 2% en 8% vakantietoeslag
• En daar bovenop nog een variabele winstdeling
• Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een tegemoetkoming in je ziektekosten en een onkostenvergoeding
• Krijg je als elektro specialist een tekenbonus van € 1000,00 na je proeftijd Wat is jouw werkomgeving? Je afdeling:
HTD Maintenance Services, waar in totaal 800 mensen werken, bestaat uit meerdere afdelingen met elk hun eigen specialisme op het gebied van onderhoud en techniek. Binnen Tata Steel in IJmuiden is de HTD dé uitvoeringsorganisatie voor het planmatig onderhoud en oplossen van storingen. Bijzonder aan het werken in deze afdeling is dat jouw collega’s in de verschillende fabrieken naast collega ook je klanten zijn. Een echte HTD’er is het best te omschrijven als oplossingsgerichte technisch ; Je team:
In het team van 'Rotating en Aandrijvingen' werk je samen met ongeveer 30 collega's. Binnen deze afdeling werk jij in een team van specialisten op het gebied van meten, beproeven en het maken van analyses van elektrische machines. Naast de vaste bezetting, zijn er continu jong vaklieden en stagiairs vanuit onze bedrijfsschool.
Onze ambitie:
Een groen, schoon en circulair staalbedrijf waar iedereen trots op is, dat is onze ambitie. We willen verbeteren hoe mensen over de hele wereld werken, leven en bewegen door middel van duurzaam staal. Om dit te laten slagen hebben we talenten nodig zoals jij. Maak jij samen met ons werk van de toekomst?

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Hoofdmonteur elektrotechniek

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  Werkgever info

  Tata Steel

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie