AdvertentieHeftruck Chauffeur, Dedemsvaart

Laatste update 2024-07-23
Vervalt 2024-08-23
ID #2057224563
14 €
Heftruck Chauffeur, Dedemsvaart
Netherlands, Overijssel, Dedemsvaart,
Gewijzigd March 4, 2024

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving Plukon Food Group levert pluimveeproducten en maaltijdconcepten.

Het bedrijf is één van de grootste spelers op dit gebied in Europa, met 30 vestigingen in 6 verschillende landen.

Plukon heeft de ambitie om de meest kennisgedreven, efficiënte, innovatieve en flexibele producent van kippenvlees te zijn.

Functieomschrijving Ben jij een ster op de heftruck, hou jij van afwisselend werk en voor langere tijd beschikbaar? Misschien ben jij wel onze nieuwe heftruck chauffeur op de afdeling Ontvangst bij Plukon! Dagelijks komen er vrachtwagens met pluimvee naar de locatie in Dedemsvaart.

Deze vrachtwagens worden naar binnen gereden en jij zorgt voor een juiste afhandeling richting de productie.

Je zal hiervoor veel contact met vrachtwagenchauffeurs hebben, dus goede communicatie is belangrijk.

Omdat het pluimvee om bepaalde tijden wordt aangeleverd, zal je een werkdag niet kunnen vullen met alleen heftruckwerkzaamheden.

Om die reden voer je ook andere verschillende werkzaamheden uit op verschillende afdelingen, zoals bijvoorbeeld het wassen van vrachtwagens en dierenwelzijnscontrole.

Voor deze functie moet je stressbestendig zijn, het leuk vinden om fysiek werk te doen en ervaring op de heftruck hebben.

Heb je nog geen heftruckcertificaat maar wil je wel graag dit werk doen, schroom niet en solliciteer dan alsnog! Als fulltime Heftruckchauffeur ga je ook een opleiding voor Dierwelzijn volgen, deze opleiding zal voor jou worden betaald! Bij goed functioneren is dit dan ook een baan waar je voor lange tijd werkzaam kan zijn.

In deze afwisselende functie werk je in 2-ploegen.

De ene week werk je van 04:40-13:40 uur en de andere week van 13:40-22:40 uur.

Deze tijden kunnen wisselen, afhankelijk van de drukte op de werkvloer.

Je komt in een warme omgeving te werken, waarbij je veel zelfstandig aan het werk zal zijn.

Functie-eisen Je bent in het bezit van een geldig heftruckcertificaat of bereid deze te halen; Je woont in de omgeving Dedemsvaart, met de auto ook goed te doen vanaf bijvoorbeeld Coevorden, Zwolle, Hoogeveen of Ommen; Je bent Fulltime beschikbaar van maandag t/m vrijdag.

Arbeidsvoorwaarden Een bruto salaris van €14,17 exclusief 12,5% Ploegentoeslag; Na 6 gewerkte maanden salarisverhoging;  Een 2-ploegendienst waarbij de werktijden van 04:40 - 13:40 uur en 13:40 - 22:40 uur zijn; Je bouwt vakantiedagen en -geld op; Pensioensregeling; Reiskostenvergoeding vanaf 10 KM; Mogelijkheden om door te groeien; Je krijgt een opleiding Dierwelzijn, betaald door ons! Mogelijkheid tot vast dienstverband.

Ben jij enthousiast geworden bij het lezen van deze vacature? Solliciteer dan snel via onze website! Voor meer vragen mag je contact opnemen met ons via mail; Hoogeveen@olympia.nl of telefoon: 0528 32 07 32.

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Elk uur
Bezetting: Heftruck chauffeur

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  14 € / Elk uur

  Werkgever info

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie