AdvertentieHelpende Plus – De Honskamp Lunteren, Lunteren

Laatste update 2024-07-22
Vervalt 2024-08-22
ID #2167721025
Free
Helpende Plus – De Honskamp Lunteren, Lunteren
Netherlands, Gelderland, Lunteren,
Gewijzigd May 24, 2024

Omschrijving

Jij als helpende plus…De Honskamp in Lunteren is een woonlocatie waar wij 24 uurs-zorg bieden aan mensen met een somatische of psychogeriatrische aandoening.

Het huis straalt gemoedelijkheid, gezelligheid en warmte uit, het is een soort klein dorpje binnen het dorp Lunteren.

Jij assisteert en begeleidt bewoners met psychogeriatrische zorgvragen (PG) met de algemene dagelijkse levensbehoeften (ADL), zoals wassen en aankleden en het aan- en uittrekken van steunkousen.

Je helpt de bewoners met het nuttigen van de maaltijden en ondersteunt hen tijdens activiteiten in de huiskamers.

Ook deel je medicatie.

Wij waarderen jou met Direct een contract voor onbepaalde tijd, voor 28 uur per week (andere uren zijn bespreekbaar); Zelforganisatie is bij Opella het uitgangspunt.

Dat betekent zelfstandig werken, verantwoordelijkheid krijgen en nemen en veel ruimte voor eigen initiatief.

Een teamleider zorgt voor de juiste ondersteuning en heeft aandacht voor jou en je ontwikkeling; Salaris conform CAO VVT, functieschaal 30 (maximaal € 3.,60 bruto o.b.v.

36 uur per week).

De nieuwe CAO brengt een salarisverhoging 2,5 % in oktober met zich mee; Elke zomer de Opella Picknick en in december een gezellige Eindejaarsmarkt; Een reiskostenvergoeding conform CAO VVT;,4 vakantie-uren per jaar (op basis van 36 uur); Een goede pensioensregeling (50% werkgeversbijdrage);8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering; Onregelmatigheids- en overwerktoeslag conform CAO VVT; Aantrekkelijk belastingvoordeel bij aankoop van o.a.

een fiets, mobiele telefoon of sportschool abonnement; Toegang tot Mijn Leeromgeving voor opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden; De mogelijkheid om via de Opella Academie door te leren voor verzorgende IG.

Over jou Jij bent hartelijk, duidelijk, betrouwbaar en durft keuzes te maken, maar vooral: jij heb hart voor de ouderenzorg! Natuurlijk vragen we ook een paar praktische zaken: Je bent in het bezit van een diploma helpende plus.

Je hebt al ervaring in de ouderenzorg en het liefst ook al met PG.

Je toont initiatief en kunt snel schakelen tussen verschillende situaties.

In stressvolle situaties weet jij de rust te bewaren, zodat de bewoners ook rustig worden door jou.

Je bent communicatief sterk en nieuwsgierig.

Over Opella Opella wil als zorgdienstverlener echt snappen wat iemand nodig heeft om zijn of haar eigen leven te kunnen leiden.

Opella geeft thuis, met als doel dat mensen zo lang mogelijk op een goede manier zelfstandig kunnen blijven wonen.

De naam Opella betekent ‘kleine dienst’.

Met zo’n 1.

collega’s en vrijwilligers leveren we kleine diensten om daarmee een groot verschil te maken voor onze klanten.

Wij werken met één contactpersoon, een hbo-opgeleide professional van Opella, die samen met klant en naasten zorg en welzijn coördineert.

Binnen de langdurige zorg bieden we de complete keten van thuisondersteuning (hulp bij het huishouden) en wijkverpleging tot en met revalidatie en herstel (GRZ) en services op het gebied van zorg, welzijn en wonen.

We werken als collega’s uit die verschillende vormen van zorg en diensten intensief samen: onderling, met de klant, naasten en andere professionals.

We stellen de klant centraal, dwars door de financiële domeinen van gemeenten, zorgverzekeraars en zorgkantoor heen (domeinoverstijgend werken).

Opella is een christelijke organisatie, wat onder andere zichtbaar wordt in de manier waarop we open staan voor iedereen.

Bij Opella werken we vakkundig en vanuit het hart.

Word jij onze nieuwe collega?Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Stuur ons dan je cv via onderstaande button.

Wil je meer weten over deze functie?Bel dan met recruiter Marianne Segers. Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Helpende plus – de honskamp lunteren

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  Werkgever info

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie