Deze taak is verlopen.

AdvertentieHbo Stage - Voorspellend Onderhoud Met Ai En Audiodata, Netherlands

Netherlands, Netherlands, Netherlands
Laatste update 2024-07-19
Vervalt 2024-07-19
ID #2202809419
Free
Hbo Stage - Voorspellend Onderhoud Met Ai En Audiodata, Netherlands
Netherlands, Netherlands, Netherlands,
Gewijzigd June 22, 2024

Omschrijving

Batenburg Beenen is door haar -jarige ervaring toonaangevend op het gebied van industriële automatisering.

Wij ontwerpen en realiseren complete besturingsinstallaties voor de markten food & beverage, machinebouw, chemie, infra- en watertechnologie.

Zo bieden wij ondersteuning bij het maken en optimaliseren van batch-, continu- of discrete besturingsinstallaties.

Wij staan klanten bij om hun visie van het ideale productieproces te verwezenlijken met de daarbij behorende nazorg.

Door onze kennis in meerdere markten en disciplines te bundelen kunnen wij alles op besturingsniveau onder één dak doen.

Van het installeren van sensoren tot het integreren van een volledige database tussen de fabriek en het kantoor.

Dankzij de nauwe samenwerking en expertise van onze ervaren medewerkers maken wij productieprocessen efficiënter, veiliger én duurzamer.

Dit doen wij bijvoorbeeld bij Philips, Friesland Campina, Huhtamaki, Vitens, Batavus, Douwe Egberts en waterschappen zoals Wetterskip Fryslân.

De opdracht die jij gaat doen is het maken van een Proof Of Concept voor predictive maintenance met behulp van audio sensoren en slimme algoritmes die afwijkingen herkennen.

Wij verwachten een diepgaand onderzoek, ontwikkelde methodologie, systeem architectuur en natuurlijk de uitgevoerde tests en hun resultaten.

Wij gaan in overleg over eventuele machines waar je testen op kan uitvoeren maar wij hadden zelf onze koffiemachines in gedachten omdat die uitgebreid in gebruik zijn, al een paar jaar oud zijn en waar makkelijk verschillende data uit te halen is.

Andere suggesties zijn ook zeker welkom! Wie we zoeken Interesse in industriële automatisering Passie voor innovatie Eventuele affiniteit met AI, kennis van audio processing Out-of-the-box thinking Je bent leergierig en zelfredzaam Niet bang om je mouwen op te stropen Wat we bieden Een marktconforme vergoeding Veel ruimte voor eigen initiatief Een uitdagende opdracht waar wij ook daadwerkelijk mee aan de slag gaan Hulp van onze ervaren expers Een werkplek met alle benodgde faciliteiten en software De mogelijkheid om jouw talnten toe te passen binnen een professionele omgeving De kans om jouw opdracht om te zetten naar een baan Deelname aan ons R&D talent center

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Hbo stage - voorspellend onderhoud met ai en audiodata

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

    Snelzoeken:

    Plaats

    Typ stad of regio

    Trefwoord


    Advertentie