AdvertentieHavenplanner, Deventer

Laatste update 2024-05-20
Vervalt 2024-06-20
ID #2150572128
Free
Havenplanner, Deventer
Netherlands, Overijssel, Deventer,
Gewijzigd May 11, 2024

Omschrijving

Wil jij samen met ons werken aan spraakmakende haven- en scheepvaartprojecten in Nederland en in het buitenland?In deze functie bestaan je werkzaamheden uit een gezonde mix tussen studies en ontwerpprojecten voor havens en scheepvaartwegen. De ontwerpprojecten betreffen kademuren en steigers in havens en constructies ten behoeve van de scheepvaartwegen zoals sluiscomplexen en remming- en geleidewerken. Op het gebied van havens zijn wij sterk in alle typen terminals en zien wij de wereld als ons speelveld. Zo ontwierpen wij de hypermoderne container terminal van APMT op Maasvlakte 2, de nieuwe havens van Taman in Rusland en Filyos in Turkije. Ook grote sluiscomplexen zoals de Djerdap sluizen in Servië en de Volkeraksluizen pakken wij aan. Tevens zijn wij betrokken bij studies gericht op het verbeteren van de nautische veiligheid en benutting van scheepvaartwegen. De functie van havenplanner maakt deel uit van de product-marktcombinatie (PMC) Havenontwikkeling, scheepvaartwegen en baggeren. Deze PMC is nationaal en internationaal actief op het gebied van masterplanning, logistieke analyses, strategische studies, ontwerpen voor havens en scheepvaartwegen. Wij willen onze klanten graag bedienen vanaf de initiatieffase tot en met de uitvoeringsbegeleiding. Onze projecten bestaan onder meer uit haalbaarheidsstudies, het ontwerpen van geheel nieuwe havens of uitbreidingen van bestaande havens. De havenprojecten die wij verwerven zijn vaak spraakmakende projecten gezien de omvang, de specifieke ligging, (historische) omgeving of de positie in de logistieke keten. Je standplaats is Rotterdam of Deventer. Wat wij vragen

- een afgeronde wo-opleiding civiele techniek of aanverwante opleiding;
- kennis en bij voorkeur ook ervaring in havenontwikkeling;
- enthousiasme voor het vakgebied havens en scheepvaartwegen;
- goede communicatieve vaardigheden en een collegiale werkhouding.

Wat wij bieden

- een uitdagende functie in een dynamische organisatie;
- samenwerking met enthousiaste collega’s in multidisciplinaire teams;
- ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid in projecten;
- een breed aanbod van in- en externe opleidingen;
- een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
- de mogelijkheid om deel te nemen aan ons aandelenparticipatiesysteem.

Wie wij zijn Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers. Ben jij wie wij zoeken?Reageren?
Ben jij enthousiast over deze vacature en denk je dat je goed past binnen Witteveen+Bos en het team? Leuk! We nodigen je graag uit om te solliciteren.

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Havenplanner

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

    Snelzoeken:

    Plaats

    Typ stad of regio

    Trefwoord


    Advertentie