AdvertentieHandhavingsjurist, Tilburg

Laatste update 2024-05-24
Vervalt 2024-06-24
ID #2151499746
6,361 €
Handhavingsjurist, Tilburg
Netherlands, Noord-Brabant, Tilburg,
Gewijzigd May 11, 2024

Omschrijving

Over de functie

Als Jurist Handhaving beschik je over diepgaande kennis van algemeen bestuursrecht en ben je volledig vertrouwd met de WABO, Bijzondere wetten, de Drank- en Horecawet en de Wet Bibob. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het volledige handhavingsproces, van begin tot eind. Je stelt waarschuwingsbrieven, vooraanschrijvingen en invorderingsbeschikkingen op en onderhoudt nauwe contacten met externe partners zoals de Omgevingsdienst West-Brabant, de brandweer en de politie. Je bent een positieve denker en je overtuigingskracht draagt bij aan het verwezenlijken van gemeentelijke doelstellingen.

Functie eisen

- Je beschikt over een hbo/wo diploma in rechtsgeleerdheid.

- Je hebt aanzienlijke kennis en affiniteit met bestuursrecht en omgevingsrecht.

- Je hebt minstens één jaar ervaring binnen een gemeentelijke setting.

- Je bent een probleemoplosser en hebt sterke communicatieve vaardigheden.

Over het bedrijf

Maandag® is dé partner in het publieke domein en specialiseert zich in het detacheren van professionals binnen zorg en welzijn, de overheid en het onderwijs. We begrijpen dat deze sectoren voortdurend in beweging zijn. Bij Maandag® hebben we oog voor de behoeften van vandaag en kijken we met een frisse blik naar de toekomst. We houden rekening met technologische, juridische, financiële en maatschappelijke ontwikkelingen. Kortom, we beschikken over de benodigde expertise.

Als Maandag®-professional krijg je de kans om bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan, met mogelijkheden voor langdurige opdrachten.

Ben jij de Jurist Handhaving die wij zoeken? Aarzel dan niet en solliciteer op deze vacature of neem voor eventuele vragen contact op via telefoonnummer: 0682855906 of via e-mail: joris.peeters@maandag.nl

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Handhavingsjurist die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Tijdens het jaar
Bezetting: Handhavingsjurist
Min. Salaris: 3198

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  6,361 € / Tijdens het jaar

  Werkgever info

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie