AdvertentieGlaszetter, Tilburg

Laatste update 2023-12-07
Vervalt 2023-12-07
ID #1931181855
2,700 €
Glaszetter, Tilburg
Netherlands, Noord-Brabant, Tilburg,
Gewijzigd November 21, 2023

Omschrijving

Wil jij dagelijks werken op verschillende plekken en hou je van klantcontact in combinatie met fysiek bezig zijn? Lees dan snel verder.

Dit ga je doen

In de eerste weken werk je intensief samen met een ervaren glaszetter die je alle fijne kneepjes van het vak gaat leren. Samen gaan jullie naar alle verschillende klussen om het glas te repareren, onderhouden of om te zetten. Je werk is ontzettend afwisselend en hierdoor nooit 1 dag hetzelfde. Ook de klanten variëren ontzettend, van een kleine tussenwoning in Noord tot een prachtig huis in Oisterwijk maar je kan ook naar de Efteling of de Mediamarkt worden gestuurd. Na deze inwerkperiode krijg je een volledig ingerichte werk bus en mag je zelfstandig naar alle klanten in de omgeving van Tilburg. Heb je al ervaring als glaszetter? Dan kan je natuurlijk al snel zelfstandig naar alle klussen.

Dit krijg je

 • Je komt te werken bij een echte Tilburgse organisatie die altijd klaar staat voor zowel de klanten als het eigen personeel.- Na een korte uitzendperiode ligt er een mooie vaste aanstelling voor je klaar.- Een fulltime baan die nooit 1 dag hetzelfde is. - Een mooi salaris waar je nog veel stappen in kan maken.- Veel afwisseling in je werk.- Je komt op plekken waar normaal mensen nooit komen

Dit ben je

 • Je bent representatief, communicatief vaardig en werkt graag met mensen.- Je hebt technisch inzicht en bent in bezit van een rijbewijs.- Ervaring als glaszetter is een grote pré.- Je bent fulltime en bij voorkeur op korte termijn beschikbaar.- Je bent bereid om na je inwerkperiode mee te draaien in de 24 uurs service. Vanzelfsprekend wordt dit goed doorbetaald en je krijgt gemiddeld 2/3 meldingen per dienst.- Je bent woonachtig in de omgeving van Tilburg, Breda, 's Hertogenbosch en Oosterhout

Hier ga je werken

Onze klant is al jarenlang een begrip in heel Noord-Brabant. Ze hebben een ontzettend groot en gevarieerd klantenbestand die nog steeds aan het groeien is. Ze zijn gespecialiseerd in het herstellen van allerlei verschillende glasschades en beschikken over een groot assortiment glas en glasproducten.

Interesse?

Heb je interesse of wil je meer informatie? Ik hoor het graag,

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Glaszetter
Min. Salaris: 2300.0

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  2,700 € / Maandelijks

  Werkgever info

  Werktalent

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie