Deze taak is verlopen.

AdvertentieFinance & Compliance Projectmedewerker Bij Advocatenkantoor, Maastricht

Laatste update 2024-07-12
Vervalt 2024-07-11
ID #2204946556
3,500 €
Finance & Compliance Projectmedewerker Bij Advocatenkantoor, Maastricht
Netherlands, Limburg, Maastricht,
Gewijzigd June 24, 2024

Omschrijving

Ben jij een gedreven professional met een passie voor administratie en compliance? Wil jij jezelf hierin ontwikkelen en een bijdrage leveren aan de verbetering van onze processen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Projectmedewerker bij ons advocatenkantoor ga je een opdracht vervullen die erg divers is.

Binnen je takenpakket ben je verantwoordelijk voor de proejctbeheersing, je beweekt de financiele planning en kosten die gemaakt worden.

Als project medewerker rapporteer je deze informatie richting het management en advocaten die binnen deze projecten werkzaam zijn.

Daarbij vallen complaince taken ook binnen jouw takenpakket, oftwel het checken en analyseren van Wwft aspetecten.

Dit allemaal met een focus op het verbeteren van hoe wij onze dossiers administreren en verwerken.

Naast de operationele uitvoering van taken, zal je ook betrokken zijn bij procesverbetering, vernieuwing van automatisering en de implementatie hiervan binnen ons kantoor.

Belangrijkste verantwoordelijkheden: Uitvoeren van projectbeheersing werkzaamheden Uitvoeren van customer due diligence procedures volgens de geldende wet- en regelgeving Verbeteren en onderhouden van de administratieve processen met betrekking tot dossiervorming en -verwerking Actief bijdragen aan de ontwikkeling en implementatie van nieuwe automatiseringsoplossingen Analyseren van Wwft aspecten van dossiers en identificeren van verbeterpunten.

Functie-eisen Jouw profiel: Afgeronde HBO/WO-opleiding, bij voorkeur in een juridische of financiële richting.

Enige stage- /werkervaring met administratieve financiele processen en/of compliance.

Kennis van en interesse in wet- en regelgeving, met name op het gebied van customer due diligence en anti-witwaspraktijken Analytisch denkvermogen en oog voor detail.

Proactieve en zelfstandige werkhouding, met een hands-on mentaliteit.

Ambitie om jezelf continu te blijven ontwikkelen in een professionele omgeving.

Arbeidsvoorwaarden Werken als professional bij Yacht is een carrière versneller voor jouw loopbaan! We bieden jou: Een contract van 32, 36, 38 of 40 uur per week; Salarisindicatie €2500- €3500 afhankelijk van werkervaring; 25 vakantiedagen; 8,33% vakantiegeld; Pluspensioen vanaf dag 1; Onkostenvergoeding voor Internet, telefoon, thuiswerken en inrichten van je thuiswerkplek; Reiskostenvergoeding en afhankelijk van je opdracht een (elektrische-) leaseauto ; Aantrekkelijke bonusregeling die kan oplopen tot een bruto maandsalaris per jaar; Referral Bonus bij het aandragen van nieuwe collega’s; Om jouw carrière te versnellen bieden we je het volgende: De kans om als interimmer binnen Finance Control ervaring op te doen bij gerenommeerde bedrijven Coaching op inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling (elk kwartaal één of meerdere persoonlijke gesprek (en)); Een groot netwerk aan toonaangevende bedrijven.

Daarbij hebben we ook een groot kennis netwerk aan professionals, jouw toekomstige collega’s; Mogelijkheid tot het volgen van innovatieve opleidingsprogramma’s, zoals het: Future Finance Change Program van Yacht ; Vakgerichte platformen zorgen ervoor dat je bijblijft en jezelf ontwikkelt tot een futureproof finance professional

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Finance & compliance projectmedewerker bij advocatenkantoor

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  3,500 € / Maandelijks

  Werkgever info

  Niet-geregistreerde gebruiker

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie