Deze taak is verlopen.

AdvertentieVerspaner Draaierij, Ijmuiden

Laatste update 2024-02-27
Vervalt 2024-02-26
ID #2020919193
Free
Verspaner Draaierij, Ijmuiden
Netherlands, Noord-Holland, IJmuiden,
Gewijzigd February 6, 2024

Omschrijving

Vacature informatie Vakgebied: Techniek & Engineering Carrièreniveau: Mid-career (3-5 jaar)Vooropleiding: MBO-3 Locatie: IJmuiden Reageren voor:
Aan de slag met complexe werkstukken op moderne draaibanken die je nergens anders tegen zult komen! Ben jij er klaar voor? Wat ga je doen?Als Verspaner in de draaierij houd jij je met name bezig met het draaien van complexe werkstukken, van handformaat tot wel 22 ton. Zo'n 90% is enkelstuks werk, dus geen massaproductie! Je maakt jouw werkstuk van start tot finish, waarbij je soms met heel nauwkeurig werk te maken hebt. Dat maakt de functie verspaner erg afwisselend en uitdagend.

Je bent werkzaam op verschillende machines, zowel conventioneel als CNC. De CNC machines waaraan jij komt te werken hebben Siemens 840 D programmatuur, dus het zou mooi zijn als je dat al kent. Daarnaast is er een ruim gereedschapsbudget en krijg je de ruimte om mee te denken om te innoveren in nieuwe producten.

In deze functie werk je soms aan extreem grote en zware installaties en onderdelen. Hier leiden we je uiteraard intern voor op, want je komt hier onderdelen tegen die je nergens anders tegenkomt. Denk daarbij aan walsen in diverse soorten en maten. Je zult veel gebruik maken van hijsmiddelen, dus als je nog geen kraanpapieren hebt, kun je die hier behalen. En zo is er veel ruimte voor eigen initiatief en studiefaciliteiten om jezelf verder te ontwikkelen. Wanneer je in bezit bent van een MBO4 diploma kun je bijvoorbeeld doorgroeien tot werkplaatscoördinator of zelfs teamleider.

Het is prettig als je oplossingsgericht bent, want vaak krijg je een tekening voor je kiezen en moet je zelf bepalen welke handelingen en in welke volgorde je die moet verrichten. Jouw werkstukken gaan daarna nog naar de meetkamer om te checken of ze de juiste plaats en vormtoleranties heeft. Je bent gewend om te werken met een flexibele planning, want het werkaanbod verandert per dag. Je werkt in een tweeploegenrooster, waardoor het...

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Verspaner draaierij

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  Werkgever info

  Tata Steel

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie