AdvertentieSenior Jurist Arbeidsrecht, Delft

Laatste update 2024-07-23
Vervalt 2024-08-23
ID #2167721017
Free
Senior Jurist Arbeidsrecht, Delft
Netherlands, Zuid-Holland, Delft,
Gewijzigd May 24, 2024

Omschrijving

Het juridisch team is op zoek naar een ervaren jurist met focus op het arbeidsrecht.

Wat ga je doen Als senior jurist arbeidsrecht ben je onderdeel van het juridisch team.

Dit team bestaat uit 12 juristen en 2 HR adviseurs.

De sectie arbeidsrecht bestaat uit 3 juristen en 2 HR adviseurs.

De juristen vormen een hecht team.

Er heerst een laagdrempelige sfeer en open cultuur.

In deze functie ligt het zwaartepunt van je werkzaamheden op het adviseren over complexe arbeidsrechtelijke vraagstukken.

Hierbij kun je denken aan vraagstukken over arbeidsvoorwaarden, overgang van onderneming, cao-recht, bedrijfssluitingen, loonvorderingen, ziekte en arbeidsongeschiktheid.

Ook adviseer je en sta je onze klant bij in ontslagprocedures.

Daarnaast zijn het huurrecht en het privacy recht je niet vreemd en ben je in staat vraagstukken op dit gebied op te pakken.

Regelmatig je brede kennis delen via vaktechnische bijeenkomsten voor collega’s en in kennisbijeenkomsten voor klanten hoort ook tot je takenpakket.

Verder lever je een waardevolle bijdrage aan de groei en ontwikkeling van collega’s en de arbeidsrechtelijke praktijk van Ruitenburg door onder meer het delen van je jarenlange praktijkervaring.

Je wisselt met je collega arbeidsjuristen van gedachten over de te volgen strategie, je geeft feedback op de door hen opgestelde adviezen en waar nodig signaleer je risico’s en verbeterpunten.

Ten slotte geef je mede gezicht aan de sectie en word je betrokken bij de uitbouw van de arbeidsrechtelijke praktijk.

Je bent een belangrijk aanspreekpunt voor de cliënt, schakelt direct met onze adviseurs en krijgt ruimte om je werkzaamheden zelf vorm te geven op basis van je expertise en interesse.

Hierbij wordt ondernemerschap sterk aangemoedigd.

Wat bieden wij Als je aan de slag gaat als senior jurist arbeidsrecht kom je terecht in een divers team en krijg je de mogelijkheid om advies te geven op hoogwaardig niveau.

Ook zorgen wij ervoor dat je thuiswerkplek goed is ingericht zodat je thuis ook een ergonomische werkplek hebt.

Als je op kantoor werkt staat er vers fruit voor je klaar en bieden we je maandelijks onze populaire stoelmassage aan voor de nodige ontspanning.

Ook kan je dagelijks genieten van een gratis gezond lunchbuffet en zijn er regelmatig leuke uitjes.

24/7 werken juichen we niet toe.

Af en toe een paar uur extra werken komt vast voor, maar werk je structureel meer uren dan afgesproken, dan grijpt je manager in. Leer ons hier nog beter kennen!Daarnaast bieden wij: Brutosalaris van € 5.500 tot € 7.200 per maand (afhankelijk van je ervaring)Flexibele werktijden en hybride werken28 vakantiedagen per jaar, de optie om 5 extra verlofdagen te kopen en een halve dag vrij op jouw verjaardag De mogelijkheid om een sabbatical/onbetaald verlof te nemen Onkostenvergoeding voor het gebruik van je mobiel Laptop en laptoptas naar keuze die je ook privé mag gebruiken Reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer, mobiliteitsvergoeding of volledige ov-vergoeding Korting op zorgverzekeringen Eigen regie over je loopbaan, persoonlijke portfolio (hierin beschrijf je welke persoonlijke leerdoelen je wilt behalen en welke middelen je nodig hebt van Ruitenburg), en loopbaan coaching voor je persoonlijke ontwikkeling en werkplezier Vrijwillig pensioen, waarbij je zelf de hoogte van je eigen bijdrage bepaalt Twijfel je toch nog of werken bij Ruitenburg iets voor jou is? Wij geven je graag het laatste zetje in de rug met deze video.

Waarom jij hier de beste in bent Je bent goed in het bedenken van creatieve oplossingen, resultaatgericht, vakgericht en werkt goed samen.

Verder heb je:minimaal 8 jaar gedegen arbeidsrecht praktijkervaring, bij voorkeur als advocaat, juridisch adviseur, of juristaffiniteit en goede werkkennis van de recente ontwikkelingen binnen het arbeids- en huurrechteen afgeronde postacademische opleiding op het gebied van het arbeidsrecht (Denk aan Grotius of PALA)juridische diepgang en praktische, oplossingsgerichte instelling, gevoel voor ondernemerschapeen uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als op schrift Wie zijn wij Ruitenburg is een advies- en accountantskantoor met 4 vestigingen in de Randstad.

De juristen geven hoogwaardig juridische advies aan ondernemers op de rechtsgebieden die voor ondernemers van belang zijn:ondernemingsrechtfusies & overnamesarbeidsrechtcontractenrechtvastgoed-en huurrechtpersonen, familie- en erfrechtcasemanagement Wij zijn bezig met wat we het liefste doen: het recht.

Wij zijn meer dan de jurist die wordt ingeschakeld als er problemen moeten worden opgelost.

Door continu met onze klanten in gesprek te blijven, proberen we juist problemen te voorkomen, valkuilen te vermijden en te helpen bij het benutten van kansen.

Wij zijn goed in wat we doen doordat er in de relaties die wij met klanten onderhouden sprake is van wederzijds respect en ook van onderling vertrouwen en openheid.

Wij zijn een echte sparringspartner voor ondernemers.

Daarin ligt onze meerwaarde.

Nieuwe ontwikkelingen houden wij scherp in de gaten en we delen onze kennis graag via blogs en kennisbijeenkomsten.

Omdat bij ons veel verschillende specialisten werken kunnen we klanten efficiënt en volledig van dienst zijn.

Dat maakt ons uniek.

Solliciteer direct Ben jij het liefst bezig met arbeidsrecht en kom je ons team versterken?Bij ons kan je solliciteren zonder je cv en motivatiebrief.

Laat je naam en contactgegevens achter via de oranje button ‘Ik wil solliciteren!’ en je sollicitatie wordt binnen 3 werkdagen behandeld.

Kom je snel langs?Wil je informatie over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met onze recruiter Thijn de Jong via recruitment@ruitenburg.nu of bel: 088-65 00 898.

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Senior jurist arbeidsrecht

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

    Snelzoeken:

    Plaats

    Typ stad of regio

    Trefwoord


    Advertentie