AdvertentieTechnisch It-consultant | 32-36 Uur | Nijmegen, Amsterdam

Laatste update 2024-03-03
Vervalt 2024-04-03
ID #2013961836
4,692 €
Technisch It-consultant | 32-36 Uur | Nijmegen, Amsterdam
Netherlands, Noord-Holland, Amsterdam,
Gewijzigd February 2, 2024

Omschrijving

Bij VIGO streven we naar betaalbare en doeltreffende zorg in samenwerking met dochterorganisaties en externe partners. We willen mensen helpen om hun kwetsbaarheden beter te beheren en de behoefte aan intensievere zorg te verminderen. Als Technisch IT-Consultant bij VIGO speel je een cruciale rol in het verbinden van diensten en applicaties, waarbij veiligheid en efficiëntie centraal staan. In een inspirerende omgeving met groeimogelijkheden en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden volgens de CAO GGZ, kun je bij ons het verschil maken. Solliciteer vandaag en word een onmisbaar lid van ons team dat dagelijks impact heeft!

VIGO zoekt een ervaren

Technisch IT-Consultant

32 - 36 uur per week

VIGO biedt doeltreffende en betaalbare zorg, behandeling en begeleiding aan jongeren, volwassenen en ouderen in de sectoren jeugdzorg, forensische zorg en geestelijke gezondheidszorg. Dit doen we in samenwerking met onze dochterorganisaties Pactum, Rooyse Wissel, Vincent van Gogh, Momentum en Centiv, evenals diverse externe partners. Ons doel is mensen te helpen beter om te gaan met hun kwetsbaarheid op het moment dat dit nodig is. Hoe eerder we mensen adequaat kunnen ondersteunen, des te kleiner is de kans dat ze later zwaardere zorg nodig hebben. Onze organisatie is dynamisch en innovatief in de zorgsector, en staat bekend om haar geavanceerde technologische oplossingen. Voor de ondersteuning van de ICT-afdeling, onderdeel van het VIGO Servicenetwerk, zijn we op zoek naar een Technisch IT-Consultant.

Wat zijn je verantwoordelijkheden?

Als Technisch IT-Consultant speel je een cruciale rol bij het verbinden van diensten en applicaties, en bij het waarborgen van de veiligheid en efficiëntie van onze IT-infrastructuur. Je staat aan de frontlinie van nieuwe digitale initiatieven, en hebt oog voor procesoptimalisatie. Je deelt graag je kennis en expertise. We zoeken een gedreven en deskundige Technisch IT-Consultant die de behoeften van onze interne klanten begrijpt, en deze behoeften samen met onze leveranciers kan vertalen naar technische en infrastructurele oplossingen. Je hebt de leiding over de uitvoering en implementatie van deze oplossingen door onze leveranciers.

Waar kom je te werken?

Je gaat aan de slag in een klein team van technische IT-specialisten binnen de ICT-afdeling. Als ICT-regieorganisatie hebben we het grootste deel van het hands-on werk uitbesteed aan externe partijen. Je werkt nauw samen met je collega's en hebt ook interactie met andere afdelingen binnen het VIGO Servicenetwerk, waaronder HR, Business Ontwikkeling, Innovatie en Finance.

Wat verwachten we van jou?

Je hebt een brede ICT-expertise of bent bereid deze te ontwikkelen. Je hebt een sterke interesse in Identity en Access Management (IAM), API's (koppelingen), SQL en Azure, evenals cyberbeveiliging. Je bezit uitstekende probleemoplossende vaardigheden en kunt snel handelen in kritieke situaties. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden om effectief te communiceren met zowel technische als niet-technische belanghebbenden. Je kunt goed functioneren in een klein team en bent zelfstandig genoeg om snel te leren en zelfstandig te opereren. Kennis van en ervaring met Microsoft Azure en SQL is een pluspunt, en ervaring met Hello ID wordt gewaardeerd.

Wat biedt VIGO?

Bij VIGO bieden we meer dan alleen een baan. Je krijgt de kans om daadwerkelijk een verschil te maken. Je komt terecht in een inspirerende omgeving waar groei en ontwikkeling centraal staan. Daarnaast bieden we een marktconform salaris volgens de CAO GGZ (FWG 55 - €3016-€4692) en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Grijp deze unieke kans en solliciteer vandaag nog om een integraal onderdeel te worden van het VIGO-team dat dagelijks het verschil maakt!

Meer weten?

Voor vragen over deze functie of de organisatie kun je terecht bij Bert Klinkenberg, CIO via

(06) 10034891

of

bertklinkenberg@vigogroep.nl.
Voor vragen over de procedure kun je terecht bij Lisanne Timmer, Recruiter via

06 - 21 91 05 42

of

lisannetimmer@vigogroep.nl.

#J-18808-Ljbffr

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Technisch it-consultant | 32-36 uur | nijmegen

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  4,692 € / Maandelijks

  Werkgever info

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie