AdvertentieFietskoerier, Delft En Omgeving

Netherlands, Delft En Omgeving
Laatste update 2023-12-01
Vervalt 2023-11-30
ID #1894983212
Free
Fietskoerier, Delft En Omgeving
Netherlands, Delft En Omgeving,
Gewijzigd October 23, 2023

Omschrijving

Als Fietskoerier bij Thuisbezorgd.nl ben jij de ruggengraat van onze operaties en de reden waarom wij een feestje kunnen maken van ieder eetmoment voor onze klanten. We vinden het erg belangrijk dat jij je op je gemak en thuis voelt bij ons en willen je graag deel laten uitmaken van onze oranje familie.

Heb je ervaring in de horeca, logistiek of als winkelmedewerker dan is dit de perfecte bijbaan voor je.

Hey, Delft en omgeving. We zijn op zoek naar mensen die heerlijk eten van onze restaurantpartners bij onze klanten thuis willen bezorgen, terwijl ze de straten van de stad kunnen ontdekken.

We bieden een breed scala aan eerlijke en flexibele contracten aan, dus we hebben voor ieder wat wils

 • Dankzij de contracten die wij aanbieden, heb je de vrijheid om te kiezen hoeveel je werkt.

Wat we van jou vragen is om minimaal één doordeweekse avond en één weekend avond per week te werken, dus je kunt je dagen inplannen zoals jezelf wilt en ook nog geld verdienen! Maak je geen zorgen, we zullen je planning altijd een week van tevoren publishen.

ONS AANBOD

Werken bij Thuisbezorgd.nl als Fietskoerier betekent dat je een belangrijk onderdeel bent van's werelds grootste maaltijd bezorgbedrijf. Daarbij komen de vele mogelijkheden wanneer je ambitieus bent en graag je carriére verder wilt ontwikkelen. Ook kun je op ons bouwen - je wordt begeleid door een lokaal team dat je met bijna alles kan helpen. Er heerst een sterk groepsgevoel onder onze Fietskoerier.

We bieden kansen om nieuwe mensen van over de hele wereld te ontmoeten. Je zult een waardevol lid worden van onze oranje familie. Maak je geen zorgen over de benodigde apparatuur, wij regelen de benodigde uitrusting. Vakantiegeld dat een deel is van jouw salaris.

SALARIS EN BONUSSEN

We geloven in het eerlijk behandelen van al onze teams. We betalen je een vast uurloon, ongeacht het aantal bestellingen dat je bezorgt. Sluit je aan bij het Thuisbezorgd.nl team en verdien tot €14.43 per uur plus onze maandelijkse flash bonus en fooi*. Begin met een gegarandeerd uurloon en geniet van onze vele extra voordelen en fooien van tevreden klanten.

 • inclusief basisloon van €11.51 per uur voor bezorgers van 21 jaar en ouder, vakantiegeld en momenteel actieve bonussen, afhankelijk van leeftijd, regio en werkdagen & -uren

Bovendien lanceren we vaak speciale bonussen zodat je nog meer kunt verdienen. Fooi? Dat is allemaal voor jou. Alles wat je verdient, mag je houden. ;

Om bij ons te werken, dien je

 • Ten minste 16 jaar oud te zijn
 • Een liefde te hebben voor fietsen
 • Een eigen fiets, e-bike, scooter, auto te hebben (wanneer je solliciteert om Remote Bezorger te worden)
 • Een smartphone te hebben met een data-abonnement

Ben je klaar om met ons de weg op te gaan? Solliciteer nu!

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Fietskoerier

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie