AdvertentieEngineer/werkvoorbereider, Dinxperlo

Laatste update 2023-11-30
Vervalt 2023-11-30
ID #1915249876
3,250 €
Engineer/werkvoorbereider, Dinxperlo
Netherlands, Gelderland, Dinxperlo,
Gewijzigd November 7, 2023

Omschrijving

Engineer/werkvoorbereider in dagdienst met een bruto maandsalaris tot wel € 3.200,-!

Dit ga je doen

Als engineer/werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en tekenen van verlichte en onverlichte letters, gekante aluminium bakken en frames/constructies voor de montage van letters aan een gevel. Je zult werken aan relatief kleine projecten die meestal in één dag worden afgerond. Je gaat aan de slag dagdienst met bruto maandsalaris tot wel € 3.200,-.Vanuit de verkoopafdeling krijg je een opdracht op basis van de informatie die tot dan toe bekend is. Het is aan jou om te bepalen of je voldoende informatie hebt om een uitvoerbaar ontwerp te kunnen maken.In overleg met de verkoper bespreek je de eisen en wensen van onze klant en maak je een passend voorstel. Je bent verantwoordelijk voor het uittekenen van ontwerpen en zorgt ervoor dat de productieafdelingen de juiste informatie, bestanden en materialen ontvangen. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat de productieafdelingen de juiste informatie, bestanden en materialen krijgen. Je werkt nauw samen met een team van drie collega's om de projecten succesvol af te ronden. Jullie zijn een onmisbare schakel tussen de verkoopafdeling en onze productieafdelingen. Jij zorgt er samen met je collega’s voor dat de productie aan het werk kan én blijft.

Naast je kerntaken, neem je initiatief en heb je oog voor mogelijke verbeteringen en vernieuwingen in bestaande ontwerpen. Je denkt creatief mee met klanten om tot innovatieve oplossingen te komen.

Wat bieden wij?

 • Een informele werksfeer waarin uitdaging, vrijheid en ruimte voor eigen initiatief centraal staan;
 • Een bruto maandsalaris tot wel € 3.200,- per maand;
 • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei;
 • Een enthousiast team van collega's om mee samen te werken;
 • Een competitief salaris dat past bij je kennis en ervaring

Wie zoeken wij?

 • Je hebt voldoende kennis en ervaring om zelfstandig sterke en werkende ontwerpen te maken voor onze klanten;
 • Kennis van Solidworks en/of Coreldraw is een pré;
 • Je hebt een HBO denk- en werkniveau richting werktuigbouw of vergelijkbaar;
 • Je hebt een creatieve mindset en kunt goed meedenken met klanten om tot passende oplossingen te komen;
 • Je bent minimaal 32 uur tot 39 uur per week beschikbaar (fulltime) en bereid om af en toe buiten de normale werktijden te werken

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever gevestigd in Dinxperlo maakt al ruim 30 jaar frees- en doosletters voor allerlei soorten gevelreclame. Ze leveren aan binnen- en buitenland.

De sfeer en cultuur binnen dit bedrijf is informeel. Waar merk je dat aan?Naast vele bedrijfsuitjes, de jaarlijkse frietkraam of de hapjes en drankjes tussendoor, zomaar of omdat we met elkaar wat vieren staat bij ons de deur altijd voor je open.Dat geldt voor alle deuren, die van der verkoop, productie, maar ook van de directe waar je op je gemak binnen kan lopen. Elk teamlid maakt onderdeel uit van het proces van bestellen tot leveren van onze producten en dat is merkbaar aan de manier waarop we met elkaar omgaan.

Interesse?

Heb je interesse? Solliciteer dan vandaag nog en we nemen snel contact met jou op.Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met Youandi;

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Engineer/werkvoorbereider
Min. Salaris: 2750.0

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  3,250 € / Maandelijks

  Werkgever info

  Werktalent

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie