AdvertentieEngineer Bim - Bouw, Zwolle

Laatste update 2024-07-22
Vervalt 2024-08-22
ID #2217339481
Free
Engineer Bim - Bouw, Zwolle
Netherlands, Overijssel, Zwolle,
Gewijzigd July 1, 2024

Omschrijving

Polanski is dé specialist in de installatietechniek, bouw en duurzame energie.

Of je nu op zoek bent naar betere arbeidsvoorwaarden, meer uitdaging of gewoon toe bent aan een nieuw avontuur, Polanski is jouw schakel bij het vinden van een nieuwe baan.

Al 13 jaar brengen wij mensen verder in techniek. Wij kennen onze relaties door en door en staan voortdurend in contact.

Wij weten wat jij zoekt, wat er speelt in de branche en op die manier hebben wij de beste kansen voor jou in de markt.

Is dit dé uitdaging die perfect aansluit op jouw behoeften en ambities? Solliciteer direct via de sollicitatiebutton of kom in contact met Jitze Verschuren en ontdek welke kansen er zijn binnen jouw regio.

Functiebeschrijving Als BIM Engineer ben je verantwoordelijk voor het maken van ontwerpen en technische uitwerking van diverse woningbouwprojecten.

Het gaat om zowel maatwerk als conceptuele woningbouw.

Je doorgrondt tekeningen om potentiële obstakels tijdens de uitvoering te identificeren en zorgt voor noodzakelijke aanpassingen.

Naast het actieve bijdragen aan het modelleren in Revit, voer je clashdetecties uit met behulp van Navisworks.

Aantoonbare ervaring met deze software is essentieel.

Het gaat om een uitdaging voor een ervaren Engineer of een Modelleur met grote ambitie.

Naast de genoemde taken ben je tevens verantwoordelijk voor de coördinatie van BIM en ontwerp, het aansturen van collega-modelleurs en het ondersteunen van hun opleiding.

Functie-eisen HBO werk- en denkniveau behaald door praktijkervaring en aangevuld met een relevante bouwkundige opleiding; Communicatieve en leidinggevende vaardigheden, waaronder beheersing van de Nederlanse taal; Ruime kennis van bouwmaterialen en bouwsystemen en ervaring met Revit en Navisworks; Eerder ervaring opgedaan met grootschalige woningbouwprojecten in Oost Nederland.

Arbeidsvoorwaarden Salaris oplopend tot €5.250,- bruto per maand, afhankelijk van kennis en ervaring; Secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder eventueel een auto.

Conform de CAO Bouw & Infra - UTA; Mogelijkheid tot het volgen van interne en externe opleidingen, cursussen en certificaten; Kans om te werken aan grootschalige woningbouwprojecten in een leidinggevende rol.

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Engineer bim - bouw

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

    Snelzoeken:

    Plaats

    Typ stad of regio

    Trefwoord


    Advertentie