AdvertentieBegeleider Mbo2 Mvg - Zwammerdam, Zwammerdam

Laatste update 2024-07-14
Vervalt 2024-08-14
ID #2223763543
Free
Begeleider Mbo2 Mvg - Zwammerdam, Zwammerdam
Netherlands, Zuid-Holland, Zwammerdam,
Gewijzigd July 4, 2024

Omschrijving

Begeleider mbo2 MVG IPH09629 Maak een verschil in ons leven! Als helpende/begeleider mbo2 MVG, ben jij onze rots in de branding.

Samen creëren we een veilige haven waarin we uitdagingen aangaan en successen vieren.

Durf je deze reis met ons aan te gaan? Wie zijn wij Wij zijn cliënten die uiting geven aan onze onrust door middel van moeilijk verstaanbaar gedrag.

Dit kan zowel verbaal als fysiek zijn.

Wij zijn op zoek naar een veilige basis waarop we minder onrust zullen ervaren en waarop we onze dagen samen met jou kunnen beleven.

Hiervoor hebben wij jou hard nodig! Jij doorziet ons gedrag en begrijpt de vraag die eronder ligt.

Jij kunt ons veiligheid bieden door zekerheid uit te stralen, duidelijkheid te verschaffen en onvoorwaardelijk naast ons te blijven staan.

Ons gedrag is complex, wat betekent dat je alert moet zijn op onze (kleine) signalen.

Samen successen vieren en uitdagingen aangaan zorgt ervoor dat je een bijzondere band opbouwt, zowel met ons als met het team.

Ben je nieuwsgierig geworden? Dan gaan we graag met jou in gesprek om te onderzoeken welke woning het beste bij jou aansluit! Jouw baan als begeleider / helpende mbo2 MVGAls helpende / begeleider mbo2 MVG assisteer je mensen bij dagelijkse taken en help je ze bij het verbeteren van hun leven door praktische en emotionele ondersteuning te bieden.

Je organiseert activiteiten, past de ondersteuning aan waar nodig en zorgt voor het huishouden.

Jouw profiel als begeleider / helpende mbo2 MVG Je hebt een afgeronde mbo2 opleiding (Bijvoorbeeld: helpende, servicemedewerker z&w of ondersteuner sport / recreatie).

Je bent bereid om een mbo3 of mbo4 opleiding te behalen (of al aan het volgen).

Jij hebt affiniteit met de gehandicaptenzorg.

Je bent sociaal, enthousiast en flexibel inzetbaar.

Wat wij bieden Direct een vaste aanstelling en contracturen in overleg tussen 4 en 36 uur per week Een bruto maandsalaris tussen € 2.148 - € 2.969 op basis van 36 uur, conform CAO gehandicaptenzorg FWG 25 Onregelmatigheidstoeslag, een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld Reiskostenvergoeding en gratis parkeren op het terrein Een introductieprogramma om je goed voorbereid te laten starten Zo goed als onbeperkt leren middels e-learning van Good Habitz Diverse overige trainings-, cursus- en opleidingsmogelijkheden Jaarlijks € 750,- fiscaal voordeel bij o.a.

de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of het abonnement van jouw sportvereniging De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Begeleider mbo2 mvg - zwammerdam

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

    Snelzoeken:

    Plaats

    Typ stad of regio

    Trefwoord


    Advertentie