AdvertentieService En Onderhoudsmonteur, Vaassen

Laatste update 2024-03-02
Vervalt 2024-04-02
ID #2016074104
Free
Service En Onderhoudsmonteur, Vaassen
Netherlands, Gelderland, Vaassen,
Gewijzigd February 3, 2024

Omschrijving

Het Gelders Service Bedrijf is een veelzijdig installatiebedrijf dat gespecialiseerd is in renovatie, onderhoud, woningbouw, verbouwingen en kleine utiliteitsbouw. Wij zijn momenteel op zoek naar:

Service- en onderhoudsmonteurs die graag in de particuliere sector willen werken. Monteurs die waarde hechten aan kwaliteit en klanttevredenheid. Functieomschrijving:

Verantwoordelijk voor het onderhoud van ongeveer 1200 installaties, waarbij jaarlijks onderhoud plaatsvindt. Werken in overeenstemming met de nieuwe CO-wetgeving (indien je nog niet over de vereiste certificering beschikt, kunnen wij je helpen deze te behalen). Mogelijkheid om ook andere installatiewerkzaamheden te verrichten in combinatie met het onderhoudswerk.

Over de werkgever

Al meer dan 50 jaar is Het Gelders Service Bedrijf een allround installatiebedrijf. Ooit begonnen voornamelijk voor het onderhoud en de aanleg van luchtverwarmingsinstallaties. Later zijn daar een monteur en een allround loodgieter aan toegevoegd. Hierna zijn de werkzaamheden uitgebreid met de aanleg en het onderhoud van gas-, water- en rioleringsinstallaties. Ook voor alle duurzame technieken kun je tegenwoordig terecht bij het Gelders Service Bedrijf. Inmiddels heeft de organisatie 15 tot 20 medewerkers die samen met elkaar voor het beste resultaat gaan. Het Gelders Service Bedrijf richt zich voornamelijk op particulieren en aannemers en verrichten werkzaamheden in renovatie, onderhoud, woningbouw, verbouw en kleine utiliteitsbouw. Dit voornamelijk in de regio Epe/Apeldoorn, waardoor het lekker dichtbij blijft!

Voor het personeel is het Gelders Service Bedrijf uiteraard ook erg goed. Zo hebben ze elke maand een werkbespreking onder het genot van een lekker hapje en drankje en een leuke presentatie, er zijn personeelsuitjes en natuurlijk de vrijdagmiddagborrel. In deze organisatie voel jij je al snel op je gemak. Heb jij een privé-afspraak? Moeten de kinderen naar school? Geen probleem. In overleg is veel mogelijk kun je best wat later komen. Laat jij zien dat je echt goed bent in je vak, dan gaan jullie samen kijken naar de mogelijkheden om jezelf door te ontwikkelen binnen de organisatie.

Wat vragen wij:

• Communicatief vaardig
• Technisch inzicht
• Service verlenend

Wat bieden wij:

- Vaste werktijden; 7:30 tot 16:30 uur (geen reistijd)
- Projecten in een straal van maximaal 15 km rondom Vaassen
- Een hecht team met gezellige en vakbekwame collega’s
- Flexibele voorwaarden (32 uur of een uurtje later om je kinderen naar school te brengen? Geen probleem)
- Mogelijkheid om meer te leren binnen de duurzame technieken (zonnepanelen, warmtepompen e.d.)

Heb je interesse na het lezen van de vacature? Of een vraag? Bel naar 055-5220666.

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Service en onderhoudsmonteur

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

    Snelzoeken:

    Plaats

    Typ stad of regio

    Trefwoord


    Advertentie