AdvertentieMonteur Elektrotechniek Telecom, Ijmuiden

Gepubliceerd 2024-06-03
Vervalt 2024-06-16
ID #2179014976
Free
Monteur Elektrotechniek Telecom, Ijmuiden
Netherlands, Noord-Holland, IJmuiden,
Gepubliceerd June 3, 2024

Omschrijving

Vacature informatie Vakgebied: Techniek & Engineering Carrièreniveau: Mid-career (3-5 jaar)Vooropleiding: MBO-3 Locatie: IJmuiden Reageren voor:
Ga als monteur elke dag op een andere locatie aan de slag en ontdek de diversiteit in techniek!Wat ga je doen?In deze functie als Elektromonteur Technische Dienst werk je in de uitvoering mee aan een breed scala aan werkzaamheden op de afdeling Reparatie, Montage en Onderhoud (RMO). Deze afdeling is onderdeel van de Hoogovens Technische Dienst (HTD), de onderhoudsorganisatie op het terrein. De afdeling is verantwoordelijk voor diverse elektrotechnische installaties. In deze rol werk je zowel in de werkplaats als op locatie. Je hebt daardoor zowel in je werk als de installaties veel afwisseling. De eerste paar maanden loop jij met een vaste collega mee die je meeneemt in de werkzaamheden. Na jouw inwerkperiode ga je zelf aan de slag, maar dit doe je niet alleen. Je werkt altijd in duo’s met verschillende collega’s in het ; Een gemiddelde dag...
Jouw werktijden zijn van tot uur. Op ons 16 km2 bedrijventerrein bevindt zich de werkplaats van de afdeling Reparatie, Montage en Onderhoud. Meestal is het team eerder aanwezig zodat jullie gezamenlijk nog een koffie drinken om de dag rustig te beginnen. Je kijkt op de planning op welke klus jij die dag bent ingepland en om uur ga je daadwerkelijk van start. Je stapt in een van de bedrijfswagens en rijdt samen met een collega richting een van de fabrieken om daar jouw klus uit te voeren. Het kan ook zijn dat je in de werkplaats aan de slag ; Herken jij jezelf hierin?In deze functie is een hoog veiligheidsbesef van groot belang, daarnaast:
 • Heb je minimaal een mbo-3 opleiding richting elektrotechniek of vergelijkbaar.
 • Heb je bij voorkeur een aantal jaar ervaring in een technische werkomgeving.
 • Vind je het leuk om in contact te staan met ;
 • Ben je zelfredzaam en daarom kan je goed omgaan met de vrijheid die jij in je werk krijgt.
Wat bieden wij jou?Vooral een functie waarin jij zelf midden in de techniek en uitvoering staat, maar in deze veelzijdige functie bieden wij je meer, namelijk:
 • Je ontvangt een basis maandsalaris dat afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € ,- bruto per maand bedraagt.
 • 10% vaste toeslagen per jaar: een vaste eindejaarsuitkering van 2% en 8% vakantietoeslag
 • Standaard 36 vrije dagen per jaar: 26 vakantiedagen en 10 ADV dagen.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een tegemoetkoming in je ziektekosten en een onkostenvergoeding.
 • Word 70% van je pensioenpremie betaald door Tata Steel.
 • Wij vinden het belangrijk dat jij je verder kan ontwikkelen. Daarom geven wij jou de mogelijkheid om diverse trainingen en opleidingen te volgen.
Wat is jouw werkomgeving?Jouw team:
In deze functie ben jij werkzaam in een team met 20 aantal andere collega’s in de uitvoering en vier specialisten. Jullie worden aangestuurd door een teamleider. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de beschikbaarheid en het onderhoud van systemen voor onder andere toegangsverlening en –controle, inbraakpreventie, camera’s ter procesbewaking en intercom. Jouw afdeling
HTD Maintenance Services, waar circa 800 mensen werken, bestaat uit meerdere afdelingen met elk hun eigen specialisme op het gebied van onderhoud en techniek. Binnen Tata Steel in IJmuiden is de HTD dé uitvoeringsorganisatie voor het planmatig onderhoud en oplossen van storingen. Bijzonder aan het werken in deze afdeling is dat jouw collega’s in de verschillende fabrieken naast collega ook je klanten zijn. Een echte HTD’er is het best te omschrijven als oplossingsgericht technisch vakspecialist. Onze ambitie
Een groen, schoon en circulair staalbedrijf waar iedereen trots op is, dat is onze ambitie. We willen verbeteren hoe mensen over de hele wereld werken, leven en bewegen door middel van duurzaam staal. Om dit te laten slagen hebben we talenten nodig zoals jij. Maak jij samen met ons werk van de toekomst.

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Bezetting: Monteur elektrotechniek telecom

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  Werkgever info

  Tata Steel

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie