Deze taak is verlopen.

AdvertentieMeewerkend Voorman Lichte Bedrijfswagens, Gorinchem

Laatste update 2024-05-17
Vervalt 2024-05-16
ID #2071741173
Free
Meewerkend Voorman Lichte Bedrijfswagens, Gorinchem
Netherlands, Zuid-Holland, Gorinchem,
Gewijzigd March 14, 2024

Omschrijving

Zoek jij een leidinggevende rol waarin je niet alleen een team aanstuurt, maar ook zelf actief meewerkt? Dan is de functie van Meewerkend Voorman lichte bedrijfswagens bij Louwman Mercedes-Benz Gorinchem iets voor jou! Wat ga je doen? Bij Louwman Mercedes-Benz in Gorinchem, waar we ons richten op personenwagens en bestelwagens, bieden we jou de kans om de leiding te nemen in onze werkplaats voor bestelwagens. In de rol van Meewerkend Voorman lichte bedrijfswagens leid je een team van vier collega's en werk je zelf actief mee. Jij bent letterlijk de sleutelfiguur bij het stellen van diagnoses, het oplossen van complexe storingen en het uitvoeren van onderhoud. Jij wilt samen met jouw collega's het beste in jullie naar boven halen en zorgt daarom met jouw kennis en ervaring ervoor dat je er voor je team bent! Met jouw deskundigheid ben je in staat om problemen snel te identificeren en aan te pakken. Het bewaken van de planning staat bij jou voorop, zodat onze klanten snel en tevreden de weg weer op kunnen. De klant blij, jij blij! Wil jij lekker aan de gang en zie jij jezelf in deze leuke rol? Kom dan in contact met ons en wordt deel van ons gezellige team in Gorinchem! Wie ben jij? Naast jouw nauwkeurigheid en vakmanschap; Heb je een afgeronde mbo-niveau 4 opleiding in de richting van autotechniek of bedrijfswagentechniek; Ben je bij voorkeur APK gecertificeerd of bereid deze certificeringen te behalen (op kosten van Louwman); Toon je gedrevenheid, leergierigheid en passie voor je vak.

Wat bieden wij jou? Salaris afgestemd op jouw kennis, ervaring en salarisindicatie volgens de CAO. Mogelijkheid tot opnemen of uitbetalen van ADV. Diverse personeelsregelingen, waaronder korting op de aanschaf en onderhoud van een nieuwe auto. Ontwikkelingsmogelijkheden met trainingen, opleidingen en doorgroeikansen. Werken met diverse technieken zoals hybride, elektrisch, waterstof, diesel en benzine gedurende je Louwman carrière. Ben jij de gedreven en vakkundige Voorman die ons team in Gorinchem komt versterken? Solliciteer nu en groei met ons mee!

Wil jij als Meewerkend Voorman lichte bedrijfswagens meebouwen aan de toekomst van Louwman Group? Kom ook verder en solliciteer direct! Wie zijn wij? Bij Louwman Group, een 100% familiebedrijf, is onze missie: Passie om mensen te bewegen. Samen met 4.000 collega’s bieden we de best passende mobiliteit, in de automotive branche én als aanbieder van zorghulpmiddelen. Met vele takken van sport en locaties door heel Nederland kies je met een carrière binnen Louwman Group voor stabiliteit maar ook voor een toekomst vol ontwikkelkansen. Enthousiast geworden? Reageer dan snel, we ontvangen graag je CV via de solliciteer knop! Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan contact op met Donna Vermeulen-Boom via 06 27 18 63 05 Past deze functie je niet maar wil je wel graag bij ons werken? Kijk dan op https://www.louwmangroup.nl/werken-bij/ voor de actuele vacatures.

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Meewerkend voorman lichte bedrijfswagens

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

    Snelzoeken:

    Plaats

    Typ stad of regio

    Trefwoord


    Advertentie