AdvertentieVerkoopspecialist Sanitair, Amsterdam

Laatste update 2024-07-14
Vervalt 2024-08-14
ID #2122166720
Free
Verkoopspecialist Sanitair, Amsterdam
Netherlands, Noord-Holland, Amsterdam,
Gewijzigd April 18, 2024

Omschrijving

Enthousiaste badkamer Adviseur.

Wij zoeken per direct een enthousiaste Verkoopspecialist Sanitair (min.

parttime 32 uur of fulltime 38 uur).

Enthousiaste badkamer Adviseur.

Wij zoeken per direct een enthousiaste Verkoopspecialist Sanitair (min.

parttime 32 uur of fulltime 38 uur).

?Hoe ziet jouw werkdag eruit? We beginnen de dag met een korte update: wat gaan we vandaag bereiken? Wie doet wat? En daarna: snel aan de slag!  Je achterhaalt de wensen van de klanten en je geeft passend advies op maat.

Jouw kennis over sanitair en tegels is zeer breed waardoor je alle vragen perfect kan beantwoorden.

Geen paniek, de nodige kennis wordt on-the-job en met een training bijgebracht.  Na een gesprek met jou als adviseur verlaten de klanten de showroom met een goed gevoel.

Samen met je collega’s verdeel je de werkzaamheden die nodig zijn in de showroom, daarom verwachten wij dat je ook o.a.

de montage van nieuw binnengekomen producten doet.

?Wat ga je doen? Op een enthousiaste en klantgerichte wijze adviseren, ontwerpen en verkopen van badkamers, tegels en los sanitair; Een creatief 3 D ontwerp maken waar de klant van onder de indruk is; Scherpe offertes opstellen en deze met enthousiasme proberen te verkopen; Zorgen voor een nette uitstraling van de showroom.

??Wat kan jij van ons verwachten? Een vast salaris van rond de €2.300,- a €2.500,- p/m; Een mooie bonusregeling waarmee je je salaris bijna kan verdubbelen!; 25 vakantiedagen; Vrijheid, uitdaging én verantwoordelijkheid; Flexibele werktijden; Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals, pensioenregeling en personeelskortingen op keukens, sanitair en meubelen.

Doorgroei mogelijkheden om je ‘’eigen’’ Sanidrect te beginnen of een winkel over te nemen.

??Wat verwachten wij van jou? Je bent bereid om feestdagen en op zaterdag te werken; Je bent klantvriendelijk en servicegericht; Verkopen is jouw passie en je bent een echte aanpakker; Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Initiatief tonen wordt gewaardeerd.

??Waarmee scoor je bonuspunten? Relevante verkoopervaring op het gebied van sanitair, bouwmarkt ; Vakkennis van sanitair- en tegels; Je bent en fulltime en/of parttime beschikbaar; Je hebt twee rechterhanden; 3 D tekenen en ontwerpen (training); En ten slotte: je hebt humor! ??Wie zijn wij? Sanidirect is een vernieuwende, moderne franchiseorganisatie en heeft naast 28 grote showrooms ook een professionele website.  Wij leveren A-kwaliteit sanitair tegen concurrerende prijzen, maar wel met alle adviezen en service die je ook van de beste organisaties mag verwachten! ??Kan je niet wachten om te beginnen? Solliciteer dan snel via de button hieronder! 

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Verkoopspecialist sanitair

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

    Snelzoeken:

    Plaats

    Typ stad of regio

    Trefwoord


    Advertentie