AdvertentieCost Engineer / Calculator, Breda

Laatste update 2024-07-23
Vervalt 2024-08-23
ID #2202543423
Free
Cost Engineer / Calculator, Breda
Netherlands, Noord-Brabant, Breda,
Gewijzigd June 22, 2024

Omschrijving

Waarom SPIE? Veel vrijheid & verantwoordelijkheid Goede arbeidsvoorwaarden Ruimte voor ontwikkeling Cost Engineer / Calculator Bijt jij je graag vast in kostprijsberekeningen en kun je snel schakelen? Dan ben jij de Cost Engineer/Calculator die wij bij SPIE Energies zoeken voor ons tenderteam.

Een leuke afwisselende baan voor iemand die al een aantal jaren ervaring heeft in een (elektro)technische omgeving en naast het calculatiewerk ook graag contact wil hebben met klanten en collega’s om de juiste keuzes te kunnen maken.- Ingrid van Overveld -(Manager Calculatie en Tenderteam) Niet ´gewoon een bedrijf´Bij SPIE Energie, de naam zegt het al, richten wij ons vooral op de energiemarkt, een dynamisch werkveld dat voortdurend aan het ontwikkelen is.

Dagelijks zijn wij bezig met de Nederlandse energietransitie.

Door altijd mee te ontwikkelen met de laatste technologische innovaties kunnen wij een afgewogen dienstenpakket bieden aan onze klanten.

Dit dienstenpakket richt zich op; de engineering, realisatie, service en onderhoud van en aan hoogspanningsstations boven de 110.000 Volt.

In toenemende mate stoten onze opdrachtgevers hun niet-kernactiviteiten af naar marktpartijen.

SPIE als, voorname opdrachtnemer van deze opdrachtgevers, neemt hierdoor een groot deel van de Design & Construct activiteiten over, op basis van de contractvorm UAV-GC, in relatie tot de totstandkoming en vernieuwing van hoogspanning stations en -lijnen.

Met ruim 350 loyale vakmannen- en vrouwen vormt het team SPIE Energie een hechte club waar er altijd oprechte aandacht is voor iedereen.

Zo word je goed ingewerkt en heb je een meeloopperiode met een ervaren Cost Engineer/Calculator die je graag meeneemt en alle ins- en outs vertelt van het vak.

Ook krijg je de kans om je verder te scholen door het volgen van diverse cursussen.

Niet ´gewoon een baan´Deze baan bij SPIE Energies Stations is er een voor een Cost Engineer / Calculator die al enige kennis en ervaring heeft in de midden- en hoogspanningstechniek en die graag wil meewerken aan grote, multidisciplinaire projecten.

Iemand die elk project als een uitdaging ziet en de beste kostprijzen in combinatie met de beste commerciële aanbiedingen wil samenstellen.

Door jouw cijfermatig inzicht en de goed doordachte keuzes weet je telkens weer een mooie commerciële aanbieding de deur uit te doen samen met je collega’s.

Dit op elektro- en instrumentatie, civieltechnisch en werktuigbouwkundig gebied.

Dit lukt je doordat je als Cost Engineer/ Calculator: Op basis van de wensen van de klant kostprijscalculaties opstelt.

Dit is een van je belangrijkste taken waarbij je ook financieel moet onderbouwen hoe je aan een bepaalde prijs bent gekomen.

De uiteindelijke kostprijzen opstelt volgens de geldende normen, voorschriften en richtlijnen.

Hierbij rekening houdend met alle; veiligheids- en kwaliteitseisen, wetgeving e.d.

Bekend bent met het opstellen van commerciële aanbiedingen en het daarbij uitvoeren van een commerciële risico-inventarisatie.

Om de kostprijzen goed in beeld te krijgen en correcte aanbiedingen te kunnen opstellen, zul je werklocaties moeten bezoeken.

Hier zul je ter plaatse het werk opnemen.

Onderhandelingen voert met leveranciers en onderaannemers met betrekking tot prijs-, uitvoering- en levertijdsaspecten; Een operationele kantoorfunctie hebt.

Je bent onderdeel van het commerciële team en werkt intensief samen met je collega’s.

Dit zijn; collega Cost Engineers, Calculators, Tendermanager/ EMVI-schrijver, Engineering, Projectmanagers/ leiders, inkoop en werkvoorbereiding.

In staat bent om zelfstandig werkzaamheden op te pakken en uit te voeren.

Daarnaast ben je ook een teamplayer die samen met het tenderteam er 100% voor gaat om een succesvol resultaat te realiseren.

Niet ´gewoon een medewerker´Dagelijks moeten wij het verschil maken om bij onze klanten op onze top te presteren.

Dat vragen wij van al onze medewerkers.

Dus ook van jou als Cost Engineer/Calculator.

Om het verschil te kunnen maken in jouw werk zul je een slagvaardige persoonlijkheid moeten zijn die het calculeren leuk vindt en hier dagelijks zijn voldoening uit haalt.

Daarbovenop: Heb je een minimaal een relevante technische mbo-opleiding Elektrotechniek afgerond en kun je op HBO werk-denkniveau functioneren.

Heb je minimaal 1 a 2 jaar aantoonbare ervaring als calculator in een technische (project) omgeving, bij voorkeur in de midden- en hoogspanning en heb je er geen problemen mee te calculeren op primair en secundair gebied.

Ben je secuur en precies, communicatief vaardig, cijfermatig zeer goed onderlegd en hou je van ‘het oplossen van cijfermatige puzzels’.

Sta je open om ook werkzaamheden bij de klant op te nemen (op locatie).

Verhoudingsgewijs is het werk in de buitendienst 10% van je werk.

Echter wij promoten het bezoeken van onze sites, leveranciers en aannemers.

Ben je zelfredzaam en leergiering en hou je van een leuke werksfeer en een grapje op het werk met je collega’s Niet ´gewoon een set arbeidsvoorwaarden´We vragen veel van jou als Cost Engineer/ Calculator dus bieden we ook veel.

Om precies te zijn bieden we voor deze functie op basis van 40 uur per week:om te starten een jaarcontract, dat bij goed functioneren wordt omgezet naar een vast dienstverband.een gebalanceerd en goed arbeidsvoorwaardelijk pakket, afgestemd op jouw opleiding/ervaring;.een onkostenvergoeding of de mogelijkheid om een auto van de zaak te rijden.

Ook prive, en in het buitenland..een PMT-pensioenregeling waarvan SPIE 70% betaald.

Voor later.de mogelijkheid om jaarlijks te kiezen uit een voor jou passend flexibel arbeidsvoorwaardenpakket.25 vakantiedagen + 13 ADV dagen.

Dat tikt lekker aan.

Daarnaast de keuze om vakantie- en/of adv-dagen te kunnen inkopen of verkopen.

Een jaarlijkse winstuitkering, flexibel arbeidsvoorwaardenpakket en de mogelijkheid om SPIE aandelen te kopen tegen gunstige voorwaarden; Een mobiele telefoon (met keuzemogelijkheid tot veel opties) en een laptop.

Alles wat je nodig hebt om succesvol te zijn; Een gezonde balans tussen werk en privé, met de mogelijkheid tot flexibele werktijden en thuiswerken; Alle kansen voor verdere ontwikkeling en opleiding.

Je hoeft ze alleen maar te grijpen.

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Cost engineer / calculator

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  Werkgever info

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie