AdvertentieCorporate Recruiter, Gorinchem

Laatste update 2024-07-15
Vervalt 2024-08-15
ID #2235945249
4,349 €
Corporate Recruiter, Gorinchem
Netherlands, Zuid-Holland, Gorinchem,
Gewijzigd July 10, 2024

Omschrijving

Syndion zoekt een corporate recruiter in Gorinchem voor 32-36 uur per week.

Ben jij een enthousiaste recruiter (bureau of corporate!) die onze zorg-organisatie komt helpen met onze wervingsuitdagingen? Lees dan snel verder!Jouw werk als Corporate Recruiter bij Syndion.

Als corporate recruiter bij Syndion help je onze betekenisvolle organisatie met het werven van personeel in de gehandicaptenzorg.

Hierbij kun je denken aan uitvoerend zorgpersoneel zoals begeleiders, maar ook alle kantoorfuncties die hieraan ondersteunend zijn.

Dit doe jij door middel van: Het schrijven van vacatureteksten en deze uitzetten op onze website, Indeed en andere jobboards; Het pro-actief zoeken op Linked In (sourcen) naar kandidaten voor moeilijk in te vullen vacatures; Het voeren van telefonische intakegesprekken met kandidaten om hen aan de juiste vacature te matchen; Het monitoren van de recruitmentprestaties en inspelen op waar nodig; Jouw eigen initiatieven om aan geschikte kandidaten te komen! De recruitmentafdeling van Syndion is op dit moment een professionaliseringsslag aan het maken.

De strategieën, processen en werkwijze worden constant geoptimaliseerd.

Dit betekent dat jij terecht komt in een interessante periode, waarin jouw input en ideeën gewaardeerd worden.

Je krijgt hier als recruiter dus de kans om écht te gaan bouwen! Wat doet Syndion?Syndion is er voor mensen – jong en oud - met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking.

We ondersteunen hen zó, dat zij kunnen opgroeien, leren, wonen en werken op een manier die zij zelf prettig vinden.

Vanuit hun wensen en mogelijkheden.

Jouw nieuwe werkplek Als recruiter werk jij op ons hoofdkantoor van Syndion in Gorinchem.

Je maakt hierin deel uit van ons energieke en bevlogen HR team! Dit team bestaat uit recruiters, HR-adviseurs HR-medewerkers en een HR-manager, een team leren & ontwikkelen, een coachbureau en nog aantal inhoudelijk adviseurs.

Samen zorgen wij voor de personele behoeften van Syndion! Ben jij onze nieuwe corporate recruiter? Je beschikt over een aantoonbaar HBO werk- en denkniveau; Je hebt al enige ervaring met recruitment (bureauzijde of corporate); Je kan goed tegen hectiek en denkt oplossingsgericht; Je bent een aanpakker en gaat graag hands-on aan de slag; Je kunt goed samenwerken en wil samen met jouw collega’s bouwen aan iets moois.

Wij bieden onze corporate recruiter: Een informele werkomgeving waarin jouw ondernemerschap gewaardeerd wordt; Salaris conform de CAO GHZ, schaal 50 (maximaal €4.349 bruto per maand) op basis van een 36-urige werkweek,; Je hebt recht op een eindejaarsuitkering van 8,33%; Je krijgt een jaarcontract voor 32-36 uur per week, met uitzicht op een vast contract; De mogelijkheid om, in overleg, hybride te werken; Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan en vitaliteitsbudget.

Een bedrijfscultuur die gericht is op samenwerking, innovatie en persoonlijke ontwikkeling.

Enthousiast?Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature, dan zien we jouw reactie graag tegemoet! Wij kijken al naar je uit en we ontmoeten je graag.

Wij streven ernaar om zo snel mogelijk contact met jou op te nemen.

Wij sluiten de vacature bij het vinden van een geschikte kandidaat.

Indien je eerst nog vragen hebt over de functie, kan je contact zoeken met Jovan van Dijk, (Corporate Recruiter) op 06-10942634 of Ravi Baldew (Corporate Recruiter) op 06-13749018.

Deel via:

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Corporate recruiter

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  4,349 € / Maandelijks

  Werkgever info

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie