AdvertentieContractcoördinator - Utiliteit - Eindhoven, Eindhoven

Laatste update 2024-05-20
Vervalt 2024-06-20
ID #2140607000
Free
Contractcoördinator - Utiliteit - Eindhoven, Eindhoven
Netherlands, Noord-Brabant, Eindhoven,
Gewijzigd May 2, 2024

Omschrijving

Wil jij de verbindende factor zijn tussen de klant, monteurs en het contractteam? Lees dan snel verder!Als contractcoördinator richt jij je in deze rol op één groot contract of op diverse kleinere contracten. Jij bent het aanspreekpunt op commercieel en operationeel vlak en je gaat nooit voor minder dan een volledig tevreden klant. Je zult veelvuldig aanwezig zijn op de locatie van de klant om het contract zodanig in te richten dat de werkzaamheden efficiënt en effectief uitgevoerd kunnen worden. Dit doe je door regelmatig met de klant samen te zitten om te zorgen dat de afgesproken onderhoud, storingen en wensen adequaat opgepakt worden. Jij bent samen met de Contractmanager verantwoordelijk voor het financiële resultaat en geeft samen inspirerend leiding aan het contractteam bestaande uit servicemonteurs en servicetechnici. Jij wordt gedreven door klanttevredenheid en langdurige relaties. Kansen liggen overal en jij pakt deze proactief op. Vanwege de complexiteit van het contract en de uitgebreide eisen die de klant stelt is het belangrijk dat je zowel standvastig als flexibel kan zijn. Jij weet wanneer je welke van deze twee moet kiezen. Herken jij jezelf als iemand die professioneel, betrokken en graag samenwerkt? En voldoe je aan de onderstaande voorwaarden? Solliciteer dan direct.

- Je hebt een afgeronde Mbo-opleiding in de richting van werktuigbouwkunde of installatietechniek
- Je beschikt over meerdere jaren relevante werkervaring als contractbeheerder/werkvoorbereider
- Je hebt een VCA-diploma (heb je deze niet? Geen probleem dan zorgen wij dat jij deze kunt behalen)

Naast een plezierige werksfeer, bieden wij jou een aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar Croonwolter&dros beloont niet alleen in geld. Wij vinden het belangrijk dat jij alle mogelijkheid krijgt om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. De techniek staat immers ook geen dag stil. Hiervoor hebben we een eigen portal met een aanbod van meer dan 300 cursussen en/of opleidingen. Hieronder een greep uit onze arbeidsvoorwaarden:

- Waardering voor jouw inzet!
- Winstafhankelijke uitkering
- Pensioenregeling PMT
- Bedrijfsfitnessregeling (vergoeding sportschool)
- Collectieve verzekeringen

Als je bij Croonwolter&dros komt werken, komen jouw kinderen mogelijk in aanmerking voor een studietoelage van Stichting Studiefonds TBI. Het doel van deze stichting is het bijdragen aan de scholing, vorming en studie van kinderen van werknemers van TBI-ondernemingen. Het studiefonds realiseert dit doel door aan de kinderen van TBI-medewerkers, die daarvoor in aanmerking komen, vanaf de middelbare schoolleeftijd een school- en studietoelage ter beschikking te stellen. De hoogte van deze toelage wordt ieder jaar opnieuw vastgesteld en is mede afhankelijk van de kosten van onderwijs, het aantal aanmeldingen én de financiële situatie van Stichting Studiefonds TBI. Met 350 vakmensen verdeeld over onze vestigingen in Eindhoven en Maastricht bedienen wij onze klanten in de regio Noord-Brabant en Limburg. Onze klanten zijn actief in Care & Cure, Onderwijs, Commercieel Vastgoed en Logistiek. Wat ervoor zorgt dat jij een inkijkje krijgt in diverse omgevingen. Wij bieden integrale technische oplossingen voor nieuwbouwprojecten en grote renovaties. Wij geven advies maar bieden ook, beheer- en onderhoudswerkzaamheden voor gebouw gebonden installaties aan. Wat centraal staat in onze vestigingen Eindhoven en Maastricht is de passie voor het vak en de techniek, het aanbieden van professionele oplossingen en het samen scoren want je staat er nooit alleen voor. Jij komt te werken voor de afdeling Maintenance, zij zijn verantwoordelijk voor onderhoud, storingen en projecten met een omvang tot € ,-. Dit betreffen contracten binnen de Care & Cure en het onderwijs, waarbij vrijwel altijd met de nieuwste technieken gewerkt wordt. Binnen deze afdeling werk je voor diverse contracten. Je komt te werken in één van de contractteams bestaande uit een contractmanager, contractbeheerder, servicecoördinator en een team van servicemonteurs. Deze teams bestaan uit 5-10 servicemonteurs met elektrotechniek of werktuigbouwkunde als specialisatie.
Solliciteren:
Heeft deze vacature jouw interesse gewekt? Solliciteer dan snel via de Monster Solliciteer button. We nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op. Wij hopen je snel te spreken!

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Contractcoördinator - utiliteit - eindhoven

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

    Snelzoeken:

    Plaats

    Typ stad of regio

    Trefwoord


    Advertentie