AdvertentieChefmonteur - Industrie - E - Spijkenisse, Spijkenisse

Laatste update 2024-05-20
Vervalt 2024-06-20
ID #2140607007
Free
Chefmonteur - Industrie - E - Spijkenisse, Spijkenisse
Netherlands, Zuid-Holland, Spijkenisse,
Gewijzigd May 2, 2024

Omschrijving

Voor de divisie Industrie zijn we op zoek naar een Chef-monteur. Samengevat zorg je er voor dat (verschillende) projecten van complexe omvang bedrijfsklaar worden opgeleverd. Je coördineert de voortgang en geeft dagelijks leiding aan een groep van circa 20 medewerkers. Dit alles doe je op je eigen manier, met oog voor zowel je collega's als het resultaat. Ook als je de ambitie hebt en denkt dat je over voldoende potentie beschikt om je te ontwikkelen tot een ervaren Chef-monteur, nodigen we je van harte uit om te ; De Chef-monteur:

- Ziet toe op de voortgang van de onderhanden zijnde projecten en verzorgt de nazorg voor beëindigde projecten, inclusief de nazorg;
- Stimuleert en instrueert onder zijn leiding staande medewerkers;
- Stelt indien gewenst detailplanning op en bewaakt deze. Daarnaast maakt hij detailtekeningen of past deze aan ten behoeve van de Monteurs;
- Legt met zijn team technische installaties aan, bouwt onder andere schakelkasten en bedieningspanelen en plaatst meet- en regelapparatuur;
- Bereidt inbedrijfstelling voor; voert testen uit en assisteert bij inbedrijfstelling doet dit eventueel zelf;
- Spoort storingsbronnen op, voert reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uit of ziet daar op toe;
- Toetst het uitgevoerde werk aan de opdracht en planning en houdt eventueel meer-minderwerk bij;
- Bewaakt gereedschap- en materiaalgebruik en registreert materiaalverbruik, urenbesteding en wijzigingen;
- Ziet toe op naleving van voorschriften en procedures op het gebied van kwaliteit, Arbo, milieu, veiligheid en specifieke bedrijfsvoorschriften.

We zoeken een collega die beschikt over;

- Een mbo diploma richting Elektrotechniek op niveau 3/4 niveau;
- Aanvullende certificaten binnen het vakgebied;
- Relevante ervaring, bij voorkeur opgedaan binnen een industriele omgeving;
- Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
- Enkele jaren leidinggevende ervaring.

Als persoon;

- Zie je kansen en problemen tijdig;
- Ben je in staat om de wensen en behoefte van de klant te achterhalen;
- Heb je klanttevredenheid hoog in het vaandel staan;
- Werk je gestructureerd en geordend;
- Ga je (samen met je collega’s) voor optimaal resultaat;
- Werk je graag bij klanten op locatie;
- Haal je je energie in het oplossen van technische problemen

Naast een plezierige werksfeer, bieden wij jou een aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar Croonwolter&dros beloont niet alleen in geld. Wij vinden het belangrijk dat jij alle mogelijkheid krijgt om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. De techniek staat immers ook geen dag stil. Hiervoor hebben we een eigen portal met een aanbod van meer dan 300 cursussen en/of opleidingen.
Hieronder een greep uit onze arbeidsvoorwaarden:- Trainingen en cursussen om je te ontwikkelen tot expert. Ook online in ons online E-learning center.
- Winstafhankelijke uitkering
- Pensioenregeling PMT
- Fietsplan
- Bedrijfsfitnessregeling (vergoeding sportschool)
- Collectieve verzekeringen Als je bij Croonwolter&dros komt werken, komt jouw zoon of dochter mogelijk in aanmerking voor een studietoelage van Stichting Studiefonds TBI. Het doel van deze stichting is het bijdragen aan de scholing, vorming en studie van kinderen van werknemers van TBI-ondernemingen. Het Studiefonds realiseert dit doel door aan de kinderen van TBI-medewerkers, die daarvoor in aanmerking komen, vanaf de middelbare schoolleeftijd een school- en studietoelage ter beschikking te stellen. De hoogte van deze toelage wordt elk jaar opnieuw vastgesteld en is mede afhankelijk van de kosten van onderwijs, het aantal aanmeldingen én de financiële situatie van Stichting Studiefonds TBI.
OVER CROONWOLTER&DROS
Technologie maakt ons leven veiliger, gezonder, aangenamer en duurzamer. Wij zijn Croonwolter&dros. We ontwerpen, realiseren en onderhouden slimme, technische systemen en installaties die de wereld om ons heen intelligenter maken. Techniek die situaties herkent en hierop reageert. Wij zijn 2700 talenten met passie voor het vak. Nieuwsgierig genoeg om zich voortdurend te vernieuwen en te verbeteren. Wij zijn professionals. Vakmensen die pas tevreden zijn als systemen en installaties precies doen waarvoor ze bedoeld zijn. We gaan voor een sterk teamgevoel en het beste resultaat. Samen zijn wij Croonwolter&dros. Solliciteren:
Heeft deze vacature jouw interesse gewekt? Solliciteer dan snel via de Monster Solliciteer button. We nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op. Wij hopen je snel te spreken!

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Chefmonteur - industrie - e - spijkenisse

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

    Snelzoeken:

    Plaats

    Typ stad of regio

    Trefwoord


    Advertentie