AdvertentieCalculator/ Werkvoorbereider, Apeldoorn

Laatste update 2024-07-22
Vervalt 2024-08-22
ID #2159242052
Free
Calculator/ Werkvoorbereider, Apeldoorn
Netherlands, Gelderland, Apeldoorn,
Gewijzigd May 18, 2024

Omschrijving

Wat jij doet Als calculator/ werkvoorbereider ga je graag aan de slag met het begeleiden van bouwprojecten tijdens de uitvoeringsfase.

Je houdt je bezig met de technische voorbereiding, financiële bewaking, calculaties en inkoop van diverse projecten.

Als calculator/ werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor: Schakelen tussen betrokken partijen Winnen van tenders en aanbestedingen doordat jij aanbiedingen maakt die onderscheidend zijn in prijs en inhoud; Meedenken in meeropbrengsten voor alle betrokken partijen ; Controleren van begrotingen en brengt de risico's in kaart; Aansturen van collega's en jouw kennis ook overbrengen aan hen zodat het project uitgevoerd kan worden; Snel en adequaat reageren en handelen vanuit jouw eigen kennis en kunde.

Wat wij bieden Een baan hebben waar je blij van wordt en die écht bij je past.

Waar je techniek op de kaart zet.

Want dat is jouw vak.

Daar helpen wij je graag bij. Wanneer je via Voort in dienst komt, heb je niet alleen een leuke baan en goede begeleiding: ook heb je de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen. Op persoonlijk of technisch vlak met onze Voort Academy of via één van onze talentprogramma’s.

Samen groeien we verder! Je krijgt van ons: Een mooie baan bij onze opdrachtgever; Een salaris dat aansluit bij je werkervaring en de branche;3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken; De mogelijkheid tot deelname aan één van onze talentprogramma’s; Een opleidingsbudget van €1500,- per jaar zodat je blijft groeien; Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus;25 vakantiedagen 40-urige werkweek (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever).

Ben jij het? Jij bent de calculator/ werkvoorbereider met groeiambitie en potentie, die verder gaat dan alleen uitrekenen en uitwerken wat de opdrachtgever vraagt.

Wat breng je verder nog mee?HBO werk- en denkniveau; Communicatief en empathisch sterk; Allrounder in bestek en tekeningen; Klantgericht en communicatief.

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Calculator/ werkvoorbereider

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  Werkgever info

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie