AdvertentieBijrijder, Harderwijk

Netherlands, Gelderland, Harderwijk
Laatste update 2024-07-23
Vervalt 2024-08-23
ID #2146175039
Free
Bijrijder, Harderwijk
Netherlands, Gelderland, Harderwijk,
Gewijzigd May 7, 2024

Omschrijving

Je geniet van een heerlijke autorit, waarin je gezellig een praatje maakt met de chauffeur.

Samen spreek je de dag door en bepalen jullie de beste route voor die dag.

Eenmaal aangekomen bij de bestemming help jij bij het uitladen van de producten.

Je maakt de klant blij met je vrolijke uitstraling en voorkomen en zorgt ervoor dat de producten op de juiste plek achtergelaten worden.

Ondertussen heb jij de spieren weer kunnen trainen en sprint weer in de vrachtauto op weg naar de volgende tevreden klant.

Dat klinkt tof toch?! Bedrijfsomschrijving Uiteraard snappen wij dat je nog veel meer vragen hebt en dat is prima, maar die beantwoorden we graag in een persoonlijk gesprek.

Wil je een gesprek plannen of je interesse kenbaar maken? Stuur dan een mail naar info@focuzop.nl of bel naar Jeroen van Loo, 0341 - 230 711.

We horen je graag! Wij bieden Daarnaast wordt er ook wat geboden want je werkt niet voor niets toch? Een meer dan prima salaris, je verdient beter dan vergelijkbare beroepsgroepen Een super gezellige werkomgeving, waar ruimte is voor jouw grappen en grollen Eerst werk je een half jaar via het tofste uitzendbureau van de Veluwe waarna je een vast contract af kan dwingen.

Wij vragen Bij deze functie hebben wij niet veel te eisen maar in ieder geval ben je: topfit, en niet vies van een beetje zwaar tillen; gezellig en houd je van een sociale babbel; meedenken en flexibel, want niet alles loopt volgens planning.

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Bijrijder

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  Werkgever info

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie