AdvertentieBijrijder|dagdienst|€2500, Breda

Laatste update 2023-12-04
Vervalt 2023-12-03
ID #1915248788
2,500 €
Bijrijder|dagdienst|€2500, Breda
Netherlands, Noord-Brabant, Breda,
Gewijzigd November 7, 2023

Omschrijving

Ben je graag veel onderweg en ben je niet vies van sjouw werk? Sta je graag in klantcontact en wil je graag werken binnen een tof bedrijf in Breda in de functie als bijrijder/verhuizer?

Dit ga je doen

Als bijrijder/verhuizer ontzorg je de klant door het verhuizen van inboedel en alle spullen. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat goederen onbeschadigd en veilig worden geladen, vervoerd en gelost. Geen dag is hetzelfde; de ene keer help je met een verhuizing van een gezin en de andere keer help je met de verhuizing van een bedrijf. Als verhuizer ben je ook bezig met je eigen ontwikkeling. Zo zal je ondersteunende cursussen volgen om binnen het vakgebied verder te groeien. Verder:

 • Het vervoeren en inladen van allerlei soorten meubilair-Ophalen van meubels

Tevens heb je ook de mogelijkheid via WerkTalent, mocht je de ambitie hebben om allerlei soorten certificaten en cursussen te behalen!

Dit krijg je

 • Startsalaris tot €2500 -Doorgroeien mogelijkheden richting andere functies-Geen ervaring, geen probleem!-Weekenden vrij!-Tijdelijk contract met uitzicht op een contract bij de werkgever-Veel gezelligheid op de werkvloer en leuke berdrijfsactiviteiten

Dit ben je

 • Klantvriendelijke houding-Verantwoordelijkheidsgevoel-Je hebt een rijbewijs B-Iemand die niet vies is van hard werken, en een gezellige borrel op zijn tijd-Woonachtig Breda, Oosterhout

Hier ga je werken

Dit bedrijf is een internationale en betrouwbare speler in de logistieke sector, maar bovenal een familiebedrijf dat al lange tijd stabiele banen aanbied in de regio Breda.

Interesse?

Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature, wil je eens vrijstaand op gesprek bij dit bedrijf? of wil je simpelweg gewoon een praten over je toekomst en ambities de komende jaren? Graag laat ik mijn contactgegevens onderstaand voor je achter. Ben je in de buurt? Stap gewoon eens binnen!

Luke Beute/

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Bijrijder|dagdienst|€2500
Min. Salaris: 2000.0

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  2,500 € / Maandelijks

  Werkgever info

  Werktalent

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie