AdvertentieBbl Leerling (service) Monteur - Industrie - Noord-oost Nederland, Apeldoorn

Laatste update 2024-05-20
Vervalt 2024-06-20
ID #2140607021
Free
Bbl Leerling (service) Monteur - Industrie - Noord-oost Nederland, Apeldoorn
Netherlands, Gelderland, Apeldoorn,
Gewijzigd May 2, 2024

Omschrijving

Jij! Kan niet wachten om je carrière in de techniek te starten. Je leert het beste door de theorie in de praktijk toe te passen en gekoppeld te zijn aan een ervaren monteur, jouw eigen leermeester. Vier dagen in de week werk je bij ons en zie je verschillende van onze industriële klanten in de regio waar je ook afwisselende werkzaamheden tegenkomt. Zo weet je zeker dat je veel kunt leren in een korte tijd en je een vliegende start binnen de techniek kunt ; Je voert onder begeleiding verschillende werkzaamheden bij onze klanten uit. Waar wij je de technieken eigen laten maken, je meenemen in de werkzaamheden die horen bij onze divisie industrie, je leert hoe je met onze klanten communiceert én hoe het werken binnen Croonwolter&dros is. We nemen je mee in creatief en praktisch denken in technische oplossingen en ; Ben je tussendoor nieuwsgierig naar andere projecten, divisies of disciplines? Dan gaan wij hierover met je in gesprek om te kijken waar jouw interesses het beste aansluiten. Je hebt bij ons de kans om te starten binnen onze projecten teams of bij onze maintenance afdeling, tussendoor switchen? In overleg is er veel mogelijk. Doordat wij zo veel kennis en ervaring in huis hebben vinden we altijd de juiste match. Van nature heb je altijd al affiniteit gehad met techniek, het is je hobby of je bent er al mee in aanraking gekomen op school. Je bent nieuwsgierig, representatief en ; Je hebt zelf wellicht al een voorkeur ontwikkeld voor een discipline als elektrotechniek of werktuigbouwkunde en wij hebben de beste leermeesters hierin. Kan je niet kiezen? Dan helpen wij je hier graag mee door verschillende meeloopdagen te organiseren en een uitgebreide kennismaking met onze ; Verder vragen wij van jou;

- Een afgeronde VMBO vooropleiding;
- Je hebt al affiniteit met onze technieken;
- Jij werkt ook graag veilig, je hebt reeds je VCA certificaat behaald of wil deze bij ons behalen.

Naast een plezierige werksfeer, bieden wij jou een aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar Croonwolter&dros beloont niet alleen in geld. Wij vinden het belangrijk dat jij alle mogelijkheid krijgt om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. De techniek staat immers ook geen dag stil. Hiervoor hebben we een eigen portal met een aanbod van meer dan 300 cursussen en/of opleidingen. Daarnaast een greep uit onze arbeidsvoorwaarden:

- 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen
- Opleidingsplatform met meer dan 300 cursussen en opleidingen
- Pensioenregeling PMT
- Bedrijfsfitnessregeling (vergoeding sportschool)
- Collectieve verzekeringen
- Fietsplan

Ben je al ouder en wil je de switch maken naar de techniek of ben jij al bezig met je toekomst en die van jouw toekomstige kinderen? Als je bij Croonwolter&dros komt werken, komen jouw kinderen mogelijk in aanmerking voor een studietoelage van Stichting Studiefonds TBI. Het doel van deze stichting is het bijdragen aan de scholing, vorming en studie van kinderen van werknemers van TBI-ondernemingen. Het studiefonds realiseert dit doel door aan de kinderen van TBI-medewerkers, die daarvoor in aanmerking komen, vanaf de middelbare schoolleeftijd een school- en studietoelage ter beschikking te stellen. De hoogte van deze toelage wordt ieder jaar opnieuw vastgesteld en is mede afhankelijk van de kosten van onderwijs, het aantal aanmeldingen én de financiële situatie van Stichting Studiefonds TBI.
OVER CROONWOLTER&DROS
Technologie maakt ons leven veiliger, gezonder, aangenamer en duurzamer. Wij zijn Croonwolter&dros. We ontwerpen, realiseren en onderhouden slimme, technische systemen en installaties die de wereld om ons heen intelligenter maken. Techniek die situaties herkent en hierop reageert. Wij zijn 3000 talenten met passie voor het vak. Nieuwsgierig genoeg om zich voortdurend te vernieuwen en te verbeteren. Wij zijn professionals. Vakmensen die pas tevreden zijn als systemen en installaties precies doen waarvoor ze bedoeld zijn. We gaan voor een sterk teamgevoel en het beste resultaat. Samen zijn wij Croonwolter&dros. Over de divisie Industrie Noord-Oost
Croonwolter&dros Noord-Oost heeft veel vaste industriële klanten waarbij wij zowel elektrotechnische als werktuigbouwkundige werkzaamheden voor uitvoeren. Dit vanaf eerste initiatie tot en met langdurig onderhoud. Vanuit deze relaties krijgen wij steeds meer vraagstukken, die wij niet kunnen aannemen zonder jou. We hebben een groeiambitie uitgesproken en voegen jou graag toe aan onze divisie. Je komt hier te werken in een enthousiast team met veel kennis en ervaring. Kom je kennis maken?
Solliciteren:
Heeft deze vacature jouw interesse gewekt? Solliciteer dan snel via de Monster Solliciteer button. We nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op. Wij hopen je snel te spreken!

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Bbl leerling (service) monteur - industrie - noord-oost nederland

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

    Snelzoeken:

    Plaats

    Typ stad of regio

    Trefwoord


    Advertentie