AdvertentieBandenmonteur, Maastricht

Laatste update 2024-07-22
Vervalt 2024-08-22
ID #2204265833
0 €
Bandenmonteur, Maastricht
Netherlands, Limburg, Maastricht,
Gewijzigd June 24, 2024

Omschrijving

Ben jij een ervaren bandenmonteur op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van een leuk familiebedrijf! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde bandenmonteur die bekend is met alle aspecten van bandenonderhoud en -montage.

Functie-informatie Als bandenmonteur houd je je bezig met: Monteren, balanceren en repareren van banden; Uitvoeren van uitlijnwerkzaamheden; Adviseren van klanten over bandenonderhoud; Zorgen voor een opgeruimde en veilige werkplek; Nauwkeurig bijhouden van administratieve taken.

Functie-eisen Als bandenmonteur breng je mee: Kennis van verschillende typen banden en velgen; In het bezit van een rijbewijs B; Klantvriendelijk en communicatief vaardig; Zelfstandig en efficiënt kunnen werken; Bereidheid om op zaterdag een halve dag te werken.

Aanbod Als bandenmonteur kun je dit verwachten: Een salaris tussen de €2.500,- en €3.000,- bruto per maand, afhankelijk van leeftijd en ervaring; 8,33% vakantiegeld; Goede secundaire arbeidsvoorwaarden; Reiskosten vergoeding a €0,21 per kilometer; Doorgroeimogelijkheden naar servicemonteur op termijn; Bij goed functioneren heb je uitzicht op een vaste aanstelling bij het bedrijf.

Solliciteren bij Denk jij de ideale kandidaat te zijn voor deze functie? Reageer dan snel! Mocht je niet aan alle eisen van de vacature voldoen, vragen wij je toch om te reageren.

Wellicht hebben wij interessante opleidingsmogelijkheden of andere vacatures bij deze of een van de andere interessante opdrachtgevers.

Mocht je vragen hebben of telefonisch over deze vacature willen spreken, neem dan contact op met Michel Snijckers via m.snijckers@somaworks.nl of +31 6 38170402

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Bandenmonteur

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  0 € / Maandelijks

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie