AdvertentieAssistent Storemanager, Deventer

Laatste update 2024-07-23
Vervalt 2024-08-23
ID #2028038417
2,800 €
Assistent Storemanager, Deventer
Netherlands, Overijssel, Deventer,
Gewijzigd February 13, 2024

Omschrijving

Wat ga jij doen?Als Assistent Storemanager ondersteun je de Storemanager bij alle dagelijkse werkzaamheden en ben je bij zijn/haar afwezigheid verantwoordelijk voor het filiaal.

Jij bent en blijft op hoogte van al onze productgroepen en gebruikt jouw kennis om klanten te voorzien van het beste advies.

Jij bent betrokken met je collega's en draagt bij aan hun persoonlijke ontwikkeling, daarnaast weet jij jouw collega's te motiveren om de targets keer op keer te behalen. Onze missie is het ontzorgen van onze klanten en het verlenen van de beste service, als Assistent filiaalmanager draag jij bij aan de best mogelijke ervaring voor iedereen in de winkel.

Wie zoeken wij?Herken jij jezelf in onderstaande punten? Dan ben jij uit het juiste hout gesneden! (laminaat, PVC of tapijt is ook goed  )Je bent fulltime (37 uur) beschikbaar; Je bent bereid om te werken op onze koopavonden, zaterdagen of zon- en feestdagen; Je hebt ervaring in de adviserende verkoop, bij voorkeur in een Retail omgeving; Je hebt sterke communicatieve vaardigheden; Jij weet hoe je jouw collega's kan coachen zodat zij nog beter worden in wat zij doen, of je wil dit graag leren; Je hebt oog voor detail en design; Je vindt het belangrijk om een ontspannen, leuke en plezierige sfeer te creëren in het filiaal.

Wat krijg je van ons?Wanneer je bij ons start krijg je toegang tot een breed assortiment aan trainingen.

Zo kan jij alles leren over de productgroepen en verkooptechnieken.

Een salaris tussen de €2300 - €2800 op basis van jouw kennis en ervaring; Een individuele bonusregeling én teambonus; Een mogelijkheid om een fiets en/of fitnessabonnement aan te schaffen met een mooi belangstingvoordeel, plus natuurlijk 20% personeelskorting op ons ruime assortiment;25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld; Een toeslag voor zon- en feestdagen, waarbij je zelf kiest per dag om dat in vrije tijd of geld uitbetaald te krijgen (50% zondagtoeslag en 100% feestdagtoeslag); Reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer; Een collectieve pensioenvoorziening waarvan wij 75% van de maandelijkse premie voor onze rekening nemen; Wie zijn wij?Je kent Carpetright misschien nog van de rollen tapijt, maar inmiddels zijn we veel meer dan een prijsstunter op het gebied van tapijt. Wij ontzorgen onze klanten volledig omdat wij bij onze klanten thuis komen opmeten, leggen of ophangen.

Omdat onze klanten vertrouwen op ons specialisme is het van belang dat onze collega’s hun vak goed verstaan.

Daarom investeren wij graag in onze medewerkers, hun ontwikkeling en groei!Wij zorgen graag voor training en support voor onze collega’s.

Om dit mogelijk te maken zijn onze kernwaarden onlosmakelijk verbonden met alles wat we doen: Trots – We zijn trots op ons werk en ons merk.

Onze passie voor het vak straalt uit in trots op onze organisatie en collega’s.

Integer – Wij zijn ons bewust dat we zonder onze collega’s niet zouden bestaan en dat zij dit alles mogelijk maken.

Elk moment handelen wij met deze integriteit.

Transparant – We houden zaken eenvoudig en helder.

Wel zo makkelijk.

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Assistent storemanager

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  2,800 € / Maandelijks

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie