AdvertentieAssemblagemedewerker Dagdienst, Veldhoven

Laatste update 2023-11-30
Vervalt 2023-11-29
ID #1915249999
2,650 €
Assemblagemedewerker Dagdienst, Veldhoven
Netherlands, Noord-Brabant, Veldhoven,
Gewijzigd November 7, 2023

Omschrijving

Vind je het leuk om producten te testen, onderdelen in te bouwen en veel met je handen te werken?

Dit ga je doen

Bij dit bedrijf ontwikkelen, produceren en assembleren ze warmwaterboilers voor grote (industriële) toepassingen. Zij bieden de markt meer dan alleen betrouwbare warmwateroplossingen. Zo denken wij graag mee over innovatieve toepassingen en bieden we service, advies en ondersteuning op een hoog niveau.

Als assemblagemedewerker ben je verantwoordelijk voor het in elkaar zetten van de boilers. Je sluit kranen aan, zet touchscreenpanels op zijn plek en controleert op defecten en lekken. Wanneer alle onderdelen correct zijn gemonteerd gaan de boilers naar de inpak afdeling. De assemblagemedewerker is ook werkzaam op deze afdeling. Hier controleer je voor de laatste keer op het oog de buitenkant van de boiler en wanneer dit goedgekeurd is wikkel je door middel van een wikkelmachine de boiler in folie. Vervolgens wordt deze via geleiders getransporteerd naar je collega. Hij zal in de wand pur schuim spuiten voor de isolatie. Aan het eind komt de boiler op een pallet, bevestig je beschermingsmateriaal aan de boiler en wordt er krimpfolie overheen getrokken. Jouw collega's van het magazijn zullen de boiler nu verder onder handen nemen. Kerntaken van jouw werkdag zullen zijn:

 • Samenstellen van onderdelen en assembleren van boilers
 • Je doet interne product controles op zowel het product als de bijbehorende documentatie
 • Je voert de laatste kwaliteitscontroles uit voordat de boiler verpakt wordt, zowel functioneel, elektrisch als gas technisch
 • Boilers verpakken

Je werkt in dagdienst van 08:00 - 16:30. In de zomer kan het zijn dat de tijden aangepast worden vanwege de warmte.

Dit krijg je

 • Een bruto maandsalaris van tussen de €2350,- en €2650,- afhankelijk van opleiding en ervaring
 • De mogelijkheid om cursussen en opleidingen te volgen
 • Een contract van WerkTalent maar uitzicht op een vaste aanstelling
 • Werkkleding van het bedrijf, werkschoenen van WerkTalent
 • 25 Vakantie- / verlofdagen

Dit ben je

 • Je hebt mbo werk- en denkniveau
 • Je vind het leuk om met je handen te werken en hebt gevoel voor techniek
 • Je bent fulltime beschikbaar
 • Je hebt oog voor detail en werkt veilig
 • Je wilt graag doorgroeien en jezelf ontwikkelen

Hier ga je werken

Deze beursgenoteerde onderneming telt wereldwijd ongeveer 18.000 medewerkers. De boilers voor de Europese markt maken zij sinds 1970 in onze fabriek in Veldhoven. ze hebben een tankplant waar vakmensen een plaat staal ombouwen tot een tank. Deze wordt na assemblage voorzien van een emaillelaag met behulp van onze gepatenteerde ‘slush-coating’ methode.

In Nederland introduceerden ze ruim 20 jaar geleden condenserende gasgestookte boilers die het rendement van de gasgestookte boiler opschroefde naar waarden tot wel 109%. Feitelijk is er dus minder gas nodig om dezelfde hoeveelheid water te verwarmen. Ook de toevoeging van zon thermische systemen hebben bijgedragen aan steeds duurzamere warmwatersystemen en minder gebruik van fossiele brandstoffen. Sinds 2020 bieden zij ook een range warmtepompen aan voor commerciële en industriële toepassingen om steeds klimaatvriendelijkere systemen te kunnen leveren.

Interesse?

Dit bedrijf heeft de zoektocht naar een fulltime assemblagemedewerker in handen gelegd van WerkTalent Eindhoven. Het eerste gesprek zal daarom met ons van WerkTalent zijn. We bespreken tijdens dit intakegesprek jouw wensen, ambities en uiteraard de functie en organisatie. Bij een positieve uitkomst introduceren we je bij dit bedrijf, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden wij je door de gehele procedure.

Zie jij een match?

Klik dan hieronder of bel even met onze vestiging Eindhoven via. Je kunt mij ook bereiken via WhatsApp op

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Assemblagemedewerker dagdienst
Min. Salaris: 2350.0

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  2,650 € / Maandelijks

  Werkgever info

  Werktalent

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie