AdvertentieAssemblagemedewerker Dagdienst - €2700, Nieuwendijk

Laatste update 2023-12-05
Vervalt 2024-01-05
ID #1915248704
2,700 €
Assemblagemedewerker Dagdienst - €2700, Nieuwendijk
Netherlands, Zuid-Holland, Nieuwendijk,
Gewijzigd November 7, 2023

Omschrijving

Je maakt speeltoestellen op maat en zet ze in elkaar.

Dit ga je doen

Als medewerker in de assemblage maak je in dagdienst vanaf tekening honderden verschillende speeltoestellen en onderdelen daarvan. Je werkt onder andere met houten palen en (gerecycled) kunststof en maakt hiermee speeltuin toestellen op maat door ze voor te boren en in elkaar te zetten. Je bent van nature handig en weet hoe je met verschillende gereedschappen om moet gaan. Samen met je collega's werken jullie nauwkeurig en zorgen jullie ervoor dat de mooie, gekleurde toestellen uiteindelijk veilig naar de eindklant verstuurd kunnen worden. Het leuke is dat je de producten die je maakt door heel Nederland zo maar tegen kunt komen.

Dit krijg je

In deze assemblage baan in dagdienst werk je naar een vast contract (voor onbepaalde tijd). We zullen de voordelen voor jou even op een rijtje zetten:

 • Een goed salaris - Een nieuwe baan -voor altijd-, lekker dicht bij jou in de buurt- Lekker met je handen bezig zijn, op een vaste locatie maar binnen een vrije werkomgeving - De gelegenheid om na een tijd door te groeien, als je later eens een andere functie wilt? - Werken bij een kleurrijk, warm bedrijf met vrolijke en nuttige producten- Een baan waar je elke dag met veel plezier naartoe gaat!

Dit ben je

We zijn vooral op zoek naar een collega die met een positieve instelling onze assemblage afdeling komt versterken en die soepel grotere speelobjecten in elkaar kan zetten. Herken jij iets van jezelf?

 • Ik werk graag met mijn handen - Ik vind het niet erg om veel te staan - Ik ga met plezier naar mijn werk, kom op tijd en zoek een vaste baan met een goed salaris - Ik werk graag met mensen die mij waarderen om wat ik doe

Je nieuwe baan is in de regio Altena, tussen Breda, Waalwijk, Raamsdonksveer en Gorinchem. Als je bijvoorbeeld in Raamsdonksveer, Waalwijk, Werkendam, Almkerk, Hank, Nieuwendijk, Sleeuwijk, Giessen of Dussen woont, is jouw werk vlakbij jou om hoek. Heb je ervaring in de assemblage, of in de bouw of bij een afbouw- of klussenbedrijf, of als productiemedewerker of kom je vanuit een technische functie? Of heb je nog geen technische ervaring qua werk maar sleutel je wel graag aan je fiets, scooter of je computer? Dan kun je ook gewoon reageren!

Hier ga je werken

Samen met je collega's leveren jullie speeltoestellen en sporttoestellen op, en alles wat daarmee te maken heeft. Super leuke producten waarmee kinderen in hun vrije tijd lekker vrij (buiten) kunnen spelen. Met meer dan 100 collega’s zorgen jullie er samen voor dat alle producten goed en veilig in elkaar worden gezet en veilig op de juiste locaties worden geplaatst. Bij ons verdien je niet alleen een goed salaris en ga je met plezier naar je werk, maar je hebt ook nog een baan waarmee je veel andere mensjes blij maakt!

Interesse?

Ben je geïnteresseerd en is dit helemaal jouw baan? Reageer dan snel en wij zullen contact met je opnemen. Wie weet heb jij straks de baan waar je naar op zoek was!

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Assemblagemedewerker dagdienst - €2700
Min. Salaris: 2300.0

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  2,700 € / Maandelijks

  Werkgever info

  Werktalent

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie