AdvertentieStartersfunctie Commercieel Medewerker Binnendienst In Bergeijk, Bergeijk

Gepubliceerd 2024-06-03
Vervalt 2024-07-03
ID #2179014526
Free
Startersfunctie Commercieel Medewerker Binnendienst In Bergeijk, Bergeijk
Netherlands, Noord-Brabant, Bergeijk,
Gepubliceerd June 3, 2024

Omschrijving

Jij bent dé schakel tussen onze klanten en onze producten! Jij spreekt de taal van onze klanten en weet hun wensen te vertalen in het optimale product. Interesse? Klik hier!

Wat ga je doen?

In de functie van logistiek accountmanager ben je bezig met een aantal toegewezen klanten die jij op de hoogte mag houden over de producten. Dit gaat over het budget, de levertijden, kwaliteit en het logistieke proces van de fabriek tot aan de deur van de klant. De communicatie daarover is essentieel zodat de klant weet waar ze aan toe zijn.

Werkzaamheden

 • Het ontvangen en monitoren van klantorders van aanvraag tot en met oplevering voor de toegewezen klanten.
 • Controleren of de doelstellingen op het gebied van tijd, geld, logistiek, kwaliteit behaald kunnen worden en de klant hierover informeren.
 • Het optimaliseren van logistieke en commerciële processen om ervoor te zorgen dat er een betere aansluiting is tussen klant en het bedrijf.
 • Het voorzitten van het interne klantoverleg, hier signaleer je knelpunten en zet je betrokkenen aan tot actie.
 • Contact onderhouden met de klant en met de interne organisatie; denk hierbij aan verkoop, engineering, productie, inkoop en kwaliteit.

Wat verwachten we van je?

 • Een afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld Technische bedrijfskunde, Logistiek, Werktuigbouwkunde of Commerciële Economie.
 • Je hebt beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Je hebt enige kennis van en ervaring met logistieke ERP systemen.
 • Ervaring in de metaalsector en productieprocessen in deze sector
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Bergeijk.

Waar ga je werken?

Dit bedrijf uit Bergeijk is specialist in het bewerken van dun plaatstaal en licht constructiewerk. Het leveren van een diversiteit aan metalen producten in grote en kleine series vormt de basis van de organisatie. Dat doet dit bedrijf middels een modern machinepark in een fijne productiehal. Dit zorgt ervoor dat ze in staat zijn om zowel eenvoudige als complexe projecten in een korte tijd te realiseren. De producten die worden gemaakt zijn voornamelijk voor de hightech en machinebouw sector bedoeld.

Wat krijg je ervoor terug?

 • Zelfstandig en in teamverband werken
  Je gaat werken in een zelfstandige functie. Je komt terecht in een middelgroot team met een aantal logistieke accountmanagers. Je ontvangt een marktconforme beloning die past bij de functie en je verantwoordelijkheden.
 • Ontwikkelingsmogelijkheid
  Jouw kennis en ervaring is belangrijk voor ons en voor onze klanten. Daarom stimuleren we je om je te ontwikkelen en om verder door te groeien binnen ons bedrijf.
 • Voornamelijk prototypes
  Ons werkaanbod is gevarieerd en uitdagend; zowel in producten als in aantallen. Series zijn over het algemeen niet groter dan 100 stuks.
 • Leren van collega’s
  Samenwerken is erg belangrijk. Vooral door samenwerken kun je alle uitdagingen aan, leer je veel van je collega’s en heb je plezier in je werk.
 • Sfeer op de werkvloer
  De medewerkers werken aan een prettige sfeer op de werkvloer; collega’s hebben respect voor elkaar en helpen elkaar waar nodig.
 • Goede arbeidsvoorwaarden
  De organisatie hanteert een 38 u werkweek en op vrijdag stoppen ze om 13.30 uur. Per jaar krijg je 200 snipperuren en je kan gebruik maken van een collectieve ziektekostenverzekering en pensioenregeling. De nodige bedrijfskleding en werkschoenen, beschermingsmiddelen en gehoorbescherming krijg je van het huis.
 • Plezier in en na het werk, samen met je collega’s
  Dit bedrijf heeft een actieve personeelsvereniging die gedurende het jaar diverse uitjes organiseert en presentjes regelt wanneer je een bijzondere gebeurtenis viert.

Heb je interesse in deze vacature van logistiek accountmanager in de metaalbranche? Solliciteer dan direct of neem contact met ons op wanneer je nog specifieke vragen hebt!

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Bezetting: Startersfunctie commercieel medewerker binnendienst in bergeijk

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  Werkgever info

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie