AdvertentieAdministratief Medewerker In Tilburg,

Gepubliceerd 2024-06-03
Vervalt 2024-07-03
ID #2179014626
2,700 €
Administratief Medewerker In Tilburg,
Netherlands, Noord-Brabant,
Gepubliceerd June 3, 2024

Omschrijving

De facturen, aanvragen, mutaties en documenten vliegen je hier om de oren! Houd jij het overzicht?

Wat ga je doen?

Als Administratief medewerker in Tilburg start jij bij een organisatie die gespecialiseerd is in het leggen van glasvezel door het hele land. Jij gaat er in jouw rol voor zorgen dat alle administratie voor verschillende projecten tip top in orde is. Je verzamelt alle relevante informatie, onderhoudt contact met gemeentes en projectontwikkelaars en zorgt voor de juiste documentatie van de nieuwbouw- en reconstructieprojecten. Daarnaast verwerk je facturen, voer je mutaties door en ben je het eerste aanspreekpunt voor vragen over de administratie van interne en externe partijen. In deze functie ben je soms ook de back-up van de receptie, waarbij je de telefoon aanneemt en bezoekers op locatie ontvangt. Een hele afwisselende functie dus!

Wat verwachten we van je?

 • Je beschikt minimaal over mbo werk- en denkniveau;
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands, een aardig woordje Engels is een pré;
 • Je werkt nauwkeurig en toont initiatief;
 • Je bent niet bang om de telefoon op te pakken;
 • Je bent een hele gezellige toevoeging aan het team!

Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag bij één van de gezelligste en chillste bedrijven van Nederland. Het hoofdkantoor zit gevestigd in Eindhoven en in totaal hebben ze door heel Nederland zes verschillende kantoren. In Tilburg werken veel jonge professionals die pas zijn afgestudeerd en hier beginnen aan hun startersfunctie. Samen met wat meer ervaren medewerkers vormen jullie een gedreven en gezellig team. Op kantoor heerst er een informele en gezellige sfeer, serieuze meetings worden afgewisseld met leuke grappen en verhalen. Een perfecte omgeving om als starter in te stromen!
Het bedrijf focust zich voornamelijk op glasvezel. Samen met bedrijven als Ziggo/Vodafone leggen ze glasvezel netwerken aan door heel Nederland. Ook installeren ze laadpalen voor elektrische auto's. Door heel Nederland zijn medewerkers actief. Al zul je in deze functie vooral op kantoor in Tilburg werken en daar ook een vaste groep collega's leren kennen.

Wat krijg je ervoor terug?

Als Administratief medewerker in Tilburg ontvang jij:
- Een bruto maandloon tussen €2400 en €2700;
- Reiskostenvergoeding vanaf 10 km enkele reis;
- Lekker veel vrije dagen in het jaar;
- Mogelijkheid tot ontwikkeling in de eigen Academy en uiteraard doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld projectmedewerker.

Heb je interesse in deze vacature als Administratief medewerker in Tilburg? Solliciteer dan direct of neem contact met ons op wanneer je nog specifieke vragen hebt!

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Administratief medewerker in tilburg

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  2,700 € / Maandelijks

  Werkgever info

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie