Deze taak is verlopen.

AdvertentieWerktuigbouwkundig Monteur Technische Dienst, Ijmuiden

Laatste update 2024-05-19
Vervalt 2024-05-18
ID #2146978484
Free
Werktuigbouwkundig Monteur Technische Dienst, Ijmuiden
Netherlands, Noord-Holland, IJmuiden,
Gewijzigd May 8, 2024

Omschrijving

Vacature informatie Vakgebied: Techniek & Engineering Carrièreniveau: Mid-career (3-5 jaar)Vooropleiding: MBO-2 Locatie: IJmuiden Reageren voor:
Ben jij gek op sleutelen? Als Werktuigbouwkundig Monteur kan dat! Lees verder. Wat ga je doen?Als Werktuigbouwkundig Monteur ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de revisie van diverse installatieonderdelen. Deze onderdelen worden gedemonteerd tijdens stilstand van fabrieksactiviteiten en overgebracht naar de centrale werkplaats van de Hoogovens Technische Dienst (HTD). Als voorbeeld: je kunt werken aan het reviseren van een haspeldoorn uit de Warmbandwalserij, een tandwielkast uit de Koudbandwalserij of andere onderdelen die zware omstandigheden hebben doorstaan. Je doel is om deze onderdelen in optimale staat terug te brengen naar de fabriek. Een typische werkdag begint om uur, waarbij je samenkomt met je collega's en start met een bakkie koffie. Na de taakverdeling door de teamleider, begin je met je werkzaamheden. Je ontvangt bijvoorbeeld een haspeldoorn vanuit de Warmbandwalserij, geleverd door het logistieke team. Voordat je aan de slag gaat, bekijk je de werkorder en bespreek je met een collega wat er precies moet gebeuren. Samenwerken komt vaak voor aangezien je vaak gezamenlijk aan een onderdeel werkt. De eerste stap is demontage, gevolgd door een grondige analyse van de conditie van alle componenten. Metingen worden uitgevoerd op verschillende aspecten, zoals boringen en tandwielen, om te beoordelen of ze aan de vereiste specificaties voldoen. Al deze bevindingen worden vastgelegd in een rapport dat wordt gedeeld met de werkvoorbereidingsafdeling en de fabriek. In sommige gevallen kan de staat van een installatieonderdeel zo slecht zijn dat de kosten van revisie de verwachte waarde overschrijden. Hierdoor moet er goedkeuring worden verkregen van de fabriek om het budget aan te passen. Dit betekent dat na demontage van een onderdeel zoals een haspeldoorn, je mogelijk niet direct kunt beginnen met revisiewerkzaamheden, maar eerst een andere taak oppakt. Tijdens de lunch bespreek je met collega's de dagelijkse actualiteiten. Na de pauze vervolg je met het assembleren van bijvoorbeeld een tandwielkast. Gedetailleerde technische tekeningen dienen als leidraad voor het zorgvuldig monteren van nieuwe of gereviseerde onderdelen. Aan het einde van de dag is het onderdeel volledig geassembleerd en weer gereed voor gebruik. Je ruimt je werkplek op en sluit de dag af met een douche voordat je naar huis gaat. Wat deze rol extra bijzonder maakt:
• Samen met je team zorg je ervoor dat installatieonderdelen in optimale staat terugkeren naar de fabriek, waardoor ze langdurig kunnen blijven functioneren.
• Het samenwerken met collega's aan onderdelen maakt het mogelijk om grotere klussen aan te pakken en altijd te overleggen over de beste aanpak.
• Je wordt regelmatig geconfronteerd met onbekende condities van installatieonderdelen, die pas duidelijk worden bij demontage. Dit biedt uitdagingen om ze op te knappen en aan de gewenste specificaties te laten voldoen. Herken jij jezelf hierin?In deze functie is een hoog veiligheidsbesef van groot belang, daarnaast:
• Heb je een afgeronde MBO3 opleiding richting werktuigbouwkunde, autotechniek of iets soortgelijks.
• Vind je het fijn om je werk in een werkplaats te verrichten.
• Ben je gewend om technische tekeningen te lezen.
• Ben je bereid om 3 tot 4 keer per jaar mee te draaien in het consignatiedienst rooster Wat bieden wij jou?Vooral een functie waarin jij zelf midden in de techniek en uitvoering staat, maar in deze veelzijdige functie bieden wij je meer, namelijk:• Je ontvangt een basis maandsalaris dat afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € ,- bruto per maand bedraagt.
• 10% vaste toeslagen per jaar: een vaste eindejaarsuitkering van 2% en 8% vakantietoeslag
• Standaard 36 vrije dagen per jaar: 26 vakantiedagen en 10 ADV dagen
• Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een tegemoetkoming in je ziektekosten en een onkostenvergoeding
• Wordt 70% van je pensioenpremie betaald door Tata Steel Wij vinden vitaliteit bij onze medewerkers belangrijk. Daarom krijg je niet alleen een tegemoetkoming in de zorgkosten, maar bieden wij je ook korting op een sportschool abonnement én kun je deelnemen aan de gezamenlijke sportactiviteiten, zoals golf, wielrennen, hardlopen en roeien. Wat is jouw werkomgeving?Jouw team:
Jouw team bestaat uit 7 collega's. Het team is een mix van zeer ervaren collega’s en collega’s die wat meer aan het begin van hun loopbaan staan. Het is een team met het hart op de tong, een grote vakkennis en bereid om elkaar te helpen waar nodig. Op de vrijdag gaan jullie regelmatig met het team naar de visboer op het terrein. Jouw afdeling:
HTD Maintenance Services, waar in totaal 800 mensen werken, bestaat uit meerdere afdelingen met elk hun eigen specialisme op het gebied van onderhoud en techniek. Binnen Tata Steel in I...

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Werktuigbouwkundig monteur technische dienst

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  Werkgever info

  Tata Steel

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie