AdvertentieContractmanager Sociaal Domein, Amsterdam

Laatste update 2024-03-02
Vervalt 2024-04-02
ID #2013961696
Free
Contractmanager Sociaal Domein, Amsterdam
Netherlands, Noord-Holland, Amsterdam,
Gewijzigd February 2, 2024

Omschrijving

Je bent een ervaren Contractmanager binnen het Sociaal Domein en je wilt de de volgende stap maken. Ondernemend ben je, maar dat (vaste) dienstverband is toch ook heel fijn. Je kan niet wachten om jouw opgebouwde ervaring en kennis nu ook bij andere opdrachten in te zetten. Als jij je hierin herkent is de functie van Contractmanager bij Public Talents voor jou de ideale stap!

Wat ga je doen?

Je helpt opdrachtgevers binnen het Sociaal Domein het overzicht te behouden en zorgt dat alle partijen de gezamenlijke afspraken nakomen. Dit kan op het gebied van Jeugd en/of WMO. Uiteraard is dit afhankelijk van waar jou expertise ligt en wat de vraag van de opdrachtgever is.

De opgave voor gemeenten en samenwerkingspartners om de inwoners zo optimaal mogelijk te bedienen vraagt nu meer dan ooit. Met de verantwoordelijkheden die alle partijen hierin hebben is jouw rol als contractmanager van groot belang. Gemeenten gaan door verschillende fases en pakken zaken vaak op een andere manier aan. Jij weet snel helder te krijgen wat de huidige situatie is, wat het doel is en hoe je met de samenwerkingspartners zorgt dat alles zo optimaal mogelijk werkt.

Door de kosten in de hand te houden, te weten wat wel en ook wat er níet kan, zorg jij ervoor dat de zorg beschikbaar blijft voor alle inwoners die dit nodig hebben.

Wat verwachten we van jou?

Je bent een ervaren contractmanager met brede kennis van contractmanagement binnen het Sociaal Domein. Je hebt ervaring met het beheersen van contracten en het ondersteunen, of het zelf afsluiten, van nieuwe overeenkomsten. Je weet hoe je ervoor zorgt dat de geboden zorg van hoge kwaliteit is én blijft.

Je begrijpt hoe je kosten bespaart en kanmogelijkheden signaleren om kosten terug te dringen. Financiële analyses zijn voor jou vanzelfsprekend. Natuurlijk ben je een fijne en stevige gesprekspartner en werk je op basis van cijfers en feiten.

Accountgesprekken voer je regelmatig en je legt alles goed vast om deze afspraken te waarborgen. Je bent punctueel, goed in planning en in het naleven van gemaakte afspraken.

Andere belangrijke kenmerken
Je hebt HBO/WO denk en werkniveau

Een relevante opleiding binnen jouw expertise(s)

Ervaring en een aantoonbaar netwerk binnen de lokale overheid

Minimaal 3 jaar ervaring binnen contractbeheer

Actuele kennis van de landelijke ontwikkelingen

Wat mag je van ons verwachten?
Een midlance-constructie

met interessante voorwaarden.

De vrijheid van ondernemen met de zekerheid van een dienstverband.

Uiteraard inspraak over je opdrachten.

Een thuisbasis met vakspecialisten waar je je plezier, kunde en enthousiasme mee kunt delen.

Samenwerken met een ervaren Business Manager binnen het Sociaal Domein.

#J-18808-Ljbffr

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Contractmanager sociaal domein

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

    Snelzoeken:

    Plaats

    Typ stad of regio

    Trefwoord


    Advertentie