AdvertentieStartend Ondernemer, Utrecht

Laatste update 2024-07-15
Vervalt 2024-08-15
ID #2176164074
Free
Startend Ondernemer, Utrecht
Netherlands, Utrecht, Utrecht,
Gewijzigd June 1, 2024

Omschrijving

Meerdere functies beschikbaar Wie zoeken wij?Is het jouw passie en talent om kandidaten en werkgevers met elkaar te verbinden? Ben je zelfstandig en een bevlogen professional die niet te bang is om ook een risico te nemen? Wil je flexibel en maximaal ondernemen? Dan kom ik graag met je in contact.

We zoeken binnen de provincies Zuid Holland, Utrecht en Brabant diverse commerciële toppers die hun eigen uitzendorganisatie willen opstarten.

Labels binnen de techniek en algemeen uitzenden.

Deze soft franchiseorganisatie is een van de snelst groeiende bureaus in Nederland en kent een lage instap en hoge mate van begeleiding bij de opstart van je eigen uitzendbureau.

Wil je: Maximaal ondernemen tegen minimale risico's? Zo min mogelijk administratieve rompslomp? Onderdeel zijn van een sterk merk met fijne collega's? Veel hulp en ervaring bij de opstart van je eigen bedrijf? Bel mij dan snel om te kijken of deze mooie club bij jou past! Thomas Jansen 06-53954466 Wat vragen wij van je?Minimaal MBO+/HBO werk- en denkniveau Ervaring in de arbeidsbemiddeling heeft een voorkeur Commerciële werkervaring en instelling Kwaliteitsgericht, energiek en ondernemend

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Startend ondernemer

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

    Snelzoeken:

    Plaats

    Typ stad of regio

    Trefwoord


    Advertentie