AdvertentieOndersteunend Werkvoorbereider/administratief Medewerker In Oirschot, Oirschot

Gepubliceerd 2024-06-03
Vervalt 2024-07-03
ID #2179014611
2,200 €
Ondersteunend Werkvoorbereider/administratief Medewerker In Oirschot, Oirschot
Netherlands, Noord-Brabant, Oirschot,
Gepubliceerd June 3, 2024

Omschrijving

Wauw, dit is die allround kantoorjob die jij voor ogen hebt. Stukje werkvoorbereiding, stukje klantcontact en zorgen dat alles administratief op orde is. Gaaf toch!?

Wat ga je doen?

In de functie van ondersteunend administratief medewerker voorraadbeheer en werkvoorbereiding ga je aan de slag bij een bedrijf dat handelt in roestvrijstalen voedingsindustriemachines. Elke machine binnen dit bedrijf heeft een stekker. Alles komt dus neer op elektrisch en RVS materiaal. Jij bent een belangrijke schakel tussen de levering van de goederen en het op orde houden van de voorraad, zodat de technische dienst van dit bedrijf nooit mis grijpt bij het materiaal. Je controleert de leveringen op volledigheid, tijdigheid en stuurt bij waar nodig.
De belangrijkste taken van de functie zijn de inkoop en afroep verwerven bij de externe leverancier, het inboeken van de goederen, voorraadbeheer en retouren verwerken in de administratie. Voor deze functie moet je dus veel schakelen met diverse personen en nauwkeurig/secuur je werk kunnen doen met cijfertjes. Je verwerkt de administratie in het business software programma Exact, waardoor het bonus is als je dit programma al beheerst.

Wat verwachten we van je?

 • Je hebt een aantoonbaar MBO-4 werk- en denkniveau.
 • Je hebt administratieve ervaring op het gebied van voorraadbeheer en/of werkvoorbereiding.
 • Je hebt kennis van het business programma Exact online.
 • Je bent bij voorkeur zo snel mogelijk inzetbaar voor onbepaalde tijd.
 • Je hebt eigen vervoer en bent woonachtig in de omgeving van Oirschot.

Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag bij een typisch Kempisch bedrijf dat handelt in rvs voedingsindustrie machines. Er heerst een informeel, gezellig sfeertje binnen het team: er gaat geen dag voorbij zonder te lachen, maar er wordt ook hard gewerkt om alles op tijd af te krijgen. Het bedrijf telt in totaal zo'n 30 medewerkers en draait momenteel erg goed. Jouw collega's zullen jou in het begin helpen met het leren van de kneepjes van het vak.

Wat krijg je ervoor terug?

Je gaat in dagdienst werken van 8:00 uur tot 17:00 uur. Je krijgt een prima startsalaris tussen de €2.000 - €2.200, afhankelijk van je opleiding en werkervaring. Verder krijg je een goede pensioenregeling (toch lekker voor later), 25 vakantiedagen én 13 ADV dagen. Aan vrije dagen dus geen gebrek!

Heb je interesse in deze vacature van ondersteunend administratief medewerker voorraadbeheer en werkvoorbereiding? Solliciteer dan direct of neem contact met ons op wanneer je nog specifieke vragen hebt!

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Ondersteunend werkvoorbereider/administratief medewerker in oirschot

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  2,200 € / Maandelijks

  Werkgever info

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie