AdvertentieJunior Projectleider Datatechniek, Obdam

Laatste update 2024-03-03
Vervalt 2024-04-03
ID #2013962157
Free
Junior Projectleider Datatechniek, Obdam
Netherlands, Noord-Holland, Obdam,
Gewijzigd February 2, 2024

Omschrijving

Ik zoek een baan dichtbij

met een maximale reistijd van

Vul hier je plaatsnaam in!
Als Junior Projectleider Datatechniek opereer je zelfstandig en krijg je veel vrijheid. De functie is afwisselend en biedt zowel technisch als organisatorisch een stevige uitdaging. Om dit waar te maken bieden we een ontwikkelingsgerichte werkplek en de mogelijkheid jezelf verder te scholen en te groeien in je vak. Je houd je dagelijks bezig met het aanleggen en opleveren van gecertificeerde netwerkbekabelingssystemen. Na overleg met de verkoop en werkvoorbereiding ga je bij de klant aan de slag. Met de tekeningen, een opdrachtomschrijving, de materialen en jouw team zorg jij ervoor dat het project succesvol wordt afgerond. Vanaf de aanvang tot de oplevering onderhoud je contact met de klant, bewaak je de voortgang, hou je de administratie bij en stuur je jouw team aan. Constateer je meer/minderwerk dan bespreek je dit en verwerk je dit in de administratie zodat de facturatie foutloos verloopt. Jij bent samen met jouw team verantwoordelijk voor de tijdige oplevering van de gevraagde installatie. Wat ga je doen:- Het zelfstandig installeren van gecertificeerde netwerkbekabeling op koper en op glas;- Het vanuit het bestek voorbereiden van de uitvoering;- Het dagelijks aansturen van het team en stellen van prioriteiten;- Rapporteren over de voortgang aan de klant en Manager Uitvoering;- Het bijwonen van en deelnemen aan bouwvergaderingen;- Het tijdig bestellen van benodigde materialen;- Het bijhouden van de gemaakte uren;- Het onderhouden van een goede relatie met de opdrachtgever en collega's.
Beschrijving van jouw profiel

- Afgeronde MBO opleiding richting Data- of Elektrotechniek- Je hebt ervaring met de aanleg van gebouwbekabeling- Je bent communicatief en sociaal vaardig- Je hebt ervaring met het aansturen van collega's- Je bent in staat het overzicht te behouden in een project- Jij bent in het bezit van rijbewijs B
Wat krijg je ervoor terug?

- Een afwisselende en uitdagende functie met goede toekomstperspectieven;- Een prettige werksfeer;- Ruime studiefaciliteiten;- Een prima salaris dat in evenwicht is met je kennis en ervaring en je bijdrage aan de successen van het bedrijf.
Vacaturesites werken niet; daarom is er Dichtblij
Deze website slaat uw voorkeuren op zodat deze bij een volgend bezoek kunnen worden toegepast.
Deze website analyseert uw bezoek om de inhoud beter op uw behoeften af te stemmen.
Deze website maakt gebruik van externe functionaliteit, zoals Social Media deelmogelijkheden.

#J-18808-Ljbffr

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Junior projectleider datatechniek

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  Werkgever info

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie