AdvertentieToezichthouder Onderhoud, Ijmuiden

Laatste update 2024-05-20
Vervalt 2024-06-20
ID #2146978504
Free
Toezichthouder Onderhoud, Ijmuiden
Netherlands, Noord-Holland, IJmuiden,
Gewijzigd May 8, 2024

Omschrijving

Vacature informatie Vakgebied: Techniek & Engineering Carrièreniveau: Mid-career (3-5 jaar)Vooropleiding: MBO-4 Locatie: IJmuiden Reageren voor:
Als Toezichthouder Onderhoud bij de technische dienst, kom je op alle locaties op het 1700 voetbalvelden groot terrein. Jij gaat een onmisbare bijdrage leveren aan het veilig houden van jouw collega's en de werkplek Wat ga je doen?Als Toezichthouder Reparatie Montage en Onderhoud ga jij met je collega’s mee naar de werkopdrachten over het hele terrein van Tata Steel. Jij zorgt ervoor dat jouw collega’s veilig inspecties, reparaties en montage van alle transportbanden binnen en buiten kunnen uitvoeren. Samen met collega’s en interne klanten voer je gesprekken over mogelijkheden en risico’s. Ook komen er veel medewerkers van externe firma’s, juist deze collega’s hebben extra baat bij jouw kennis over hoe er wel veilig gewerkt wordt en wat niet is toegestaan. Jij draag een belangrijke bijdragen aan het veilig houden van jezelf, jouw collega’s en onze gasten. Daarnaast ben je ook een vraagbaak en steun en toeverlaat van collega’s met vragen. Je bespreekt met de klanten van de werkeenheden de inhoud van de werkopdracht en kijkt naar verbetermogelijkheden. Ook zorg je voor een goede verdeling van werk onder de beschikbare medewerkers. Wanneer er spoedklussen tussendoor komen, zorg je dat ze zo goed en slim mogelijk worden ingezet, zodat de klant goed geholpen wordt. Het kan dus ad-Hoc en dynamisch werken zijn. Je bent de ogen en oren van je teamleider in het veld. Samen stem je af wat de prioriteiten zijn en waar je de planning moet aanpassen. Je zorgt ervoor dat de administratie klopt en lost eventuele problemen tijdens de klus op, in samenspraak met de klant. Het is een uitdagende functie, omdat je met veel en verschillende mensen te maken hebt. Je durft mensen aan te spreken op hun gedrag wanneer de veiligheid in het geding komt. Het vraagt van jou dat je weet wat het werk inhoudt, wat de eisen van de klant zijn en wat de medewerkers in het team kunnen. Als je daar een goede balans in weet te vinden heb je een ontzettend leuke job!Wat maakt deze functie bijzonder?

- 60 Km aan transportbanden verspreid over een terrein ter grote van 1700 voelbalvelden, dat is jouw werkomgeving en je komt echt overal
- In deze functie zorg je ervoor dat zowel veiligheid en de continuering van de productieprocessen gewaarborgd worden.
- Een goed balans tussen kantoorwerk en werken in het veld omdat je dit grotendeels zelf kan invullen zoals gewenst.

De klussen variëren van dag tot dag en er is veel afwisseling. Herken jij jezelf hierin?In deze functie is een hoog veiligheidsbesef van groot belang, daarnaast:

- heb je een MBO-4 diploma richting techniek zoals; Werktuigbouwkunde, MVK, of vergelijkbaar
- heb je bij voorkeur een aantal jaar ervaring in een technische werkomgeving.
- ben je leergierig, gedreven en kun je goed gestructureerd werken.
- Kan je goed omgaan met Ad-Hoc werken, planningen kunnen anders lopen dan gedacht.
- Beschik je over goede sociale vaardigheden en grijp je direct in wanneer je afwijkingen ziet.

Wat bieden wij jou?Vooral een functie waarin jij zelf midden in de techniek en uitvoering staat, maar in deze veelzijdige functie bieden wij je meer, namelijk:

- Een max. bruto maandsalaris van € ,- afhankelijk van opleiding en ervaring.
- Standaard 36 vrije dagen per jaar, namelijk: 26 vakantiedagen en 10 ADV dagen.
- 10% vaste toeslagen per jaar: een vaste eindejaarsuitkering van 2% en 8% vakantietoeslag én daar bovenop nog een variabele winstdeling.
- Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een tegemoetkoming in je ziektekosten en een onkostenvergoeding.
- Wordt 70% van je pensioenpremie betaald door Tata Steel.

Wat is jouw werkomgeving?Jouw team: In het team Transportbanden werk je samen met +/- 20 jonge technisch opgeleide collega’s. Jullie vallen onder de afdeling RMO (Reparatie, Montage en Onderhoud) en verricht werkzaamheden op locatie en vertegenwoordigd op deze wijze de HTD bij de klant. De werkzaamheden zijn gericht op onderhoud en modificatie van staal specifieke proces- en bedrijfsinstallaties om de continuïteit van productieprocessen te garanderen. Daarbij gaat het met name om reparaties en periodiek onderhoud en incidenteel nieuwbouw van installatie(delen). Naast RMO hebben we ook nog andere montage teams. Indien jouw kennis nodig is, kun je ook wel eens ingezet worden op een onderhoudsklus in een ander team. Jouw afdeling: HTD Maintenance Services, waar in totaal 800 mensen werken, bestaat uit meerdere afdelingen met elk hun eigen specialisme op het gebied van onderhoud en techniek. Binnen Tata Steel in IJmuiden is de HTD dé uitvoeringsorganisatie voor het planmatig onderhoud en oplossen van storingen. Bijzonder aan het werken in deze afdeling is dat jouw collega’s in de verschillende fabrieken naast collega oo...

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Toezichthouder onderhoud

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  Werkgever info

  Tata Steel

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie