AdvertentieAdministratief Medewerker In Eindhoven, Eindhoven

Gepubliceerd 2024-06-03
Vervalt 2024-07-03
ID #2179014621
17 €
Administratief Medewerker In Eindhoven, Eindhoven
Netherlands, Noord-Brabant, Eindhoven,
Gepubliceerd June 3, 2024

Omschrijving

Is het milieu belangrijk voor jou? Voor deze organisatie ook! Daarom hebben ze een fonds opgericht dat teruggeeft aan de natuur. Sluit jij je binnenkort daarbij aan?

Wat ga je doen?

Als Administratief medewerker in Eindhoven ga jij voor twee verschillende organisaties aan de slag. Deze organisaties zijn aan elkaar gelinkt, doordat de één het moederbedrijf is van de ander. Bij organisatie één ga jij twee dagen per week een allround administratieve en receptioniste rol op je nemen. Hier ga jij hoofdzakelijk allround ondersteunen op het gebied van (financiële) administratie, ontvang je gasten en neem je de telefoon aan. Ook ondersteun je het serviceteam met het beheren van de mailbox, inplannen van service-afspraken en het bewaken van dossiers. Bij organisatie twee ondersteun jij (ook voor twee dagen per week) de financiële afdeling, waar je onder andere te maken krijgt met debiteuren- en crediteurenbeheer.
Deze administratieve rol is dus voornamelijk gericht op de financiële administratie. Het is daarom erg fijn als je hier al iets vanaf weet! De functie is voor 32 uur per week (4 dagen) in te vullen. De functies zijn uit te voeren op de kantoren in Son (bij Ekkersrijt) en in Nuenen.

Wat verwachten we van je?

 • Je beschikt over mbo werk- en denkniveau;
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands;
 • Je bent een plan- en organisatietalent;
 • Je bent enthousiast, gastvrij en representatief;
 • Sollicitanten met ervaring of een studie in de richting van financiële administratie hebben een sterke voorkeur!

Waar ga je werken?

Deze functie is onderverdeeld over twee organisaties: één organisatie is een specialist op het gebied van trappen en kozijnen en de andere is het moederbedrijf dat zich focust op alles dat met bouw te maken heeft. Zij faciliteren van een eerste bouwplan tot het onderhoud achteraf binnen de verschillende bedrijven die onder hen vallen.
Een leuk weetje over de organisatie is dat zij graag teruggeven aan de natuur. Zo zetten zij bij ieder bouwproject een bijenkast neer en maken ze van de honing lekkere producten zoals speciaal biertjes. De organisatie heeft hiervoor een heus fonds opgericht om zo iets te kunnen teruggeven aan de natuur.

Wat krijg je ervoor terug?

Als Administratief medewerker in Eindhoven heb je een vette functie te pakken! Je ontvangt daarvoor:
- Een bruto uurloon tussen €15,00 en €16,89;
- Reiskostenvergoeding;
- Een plekje binnen een grote organisatie, waar veel mogelijkheden zijn om door te groeien;
- Een leuke club collega's die voor je klaarstaan!

Heb je interesse in deze vacature als Administratief medewerker in Eindhoven? Solliciteer dan direct of neem contact met ons op wanneer je nog specifieke vragen hebt!

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Elk uur
Bezetting: Administratief medewerker in eindhoven

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  17 € / Elk uur

  Werkgever info

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie