AdvertentieAccount Consultant Manpower Bolsward, Bolsward

Laatste update 2024-07-22
Vervalt 2024-08-22
ID #2173517266
Free
Account Consultant Manpower Bolsward, Bolsward
Netherlands, Friesland, Bolsward,
Gewijzigd May 29, 2024

Omschrijving

Wat houdt de vacature van Account Consultant Manpower Bolsward in?Als Account Consultant bij Manpower heb je een uitdagende functie met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Lees snel verder voor meer informatie over deze mooie kans! In deze rol ben jij de spil in de bediening van een van onze belangrijkste klanten en daarnaast ook verantwoordelijk voor recruitment en accountmanagement.

Je hebt veel verschillende taken en bent daarom regelmatig in contact met diverse partijen.

Dit is voor jou geen probleem, want je haalt hier juist energie uit! Daarnaast ben je gespecialiseerd in het vinden van geschikte medewerkers voor onze klanten.

Een belangrijk aspect van deze functie is het matchen van vraag en aanbod.

Je fungeert ook als gesprekspartner voor de klant en denkt met hen mee wanneer ze vragen hebben.

Je hebt veel eigen verantwoordelijkheid en beheert zelf je profielen, maar kunt altijd rekenen op de ondersteuning van je collega's.

Als Account Consultant omvatten je taken onder andere: Leiden van klantevaluaties en inspelen op alle klantbehoeftes Vinden van de juiste kandidaten binnen verschillende branches Begeleiden van kandidaten, als ze via jou in dienst zijn bij een werkgever Behouden en uitbreiden van een goede relatie met de klant Zorgen voor een goede administratie Wat bieden wij jou? Brutosalaris tussen de € 2.400,- en € 2.900,- per maand (op basis van 40 uur) 20 vakantiedagen (met de mogelijkheid om deze uit te breiden naar 35 dagen) Persoonlijk benefit budget, waarmee je extra vakantiedagen kan aankopen of een extra storting bovenop jouw salaris kan doen Je komt direct in dienst bij Manpower Gunstige pensioenregeling Reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer Volop doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie Mobiele telefoon en laptop (die je ook privé mag gebruiken) Waar zijn wij naar op zoek? Minstens hbo werk- en denkniveau Beschikbaarheid van 40 uur per week Affiniteit met HR of arbeidsbemiddeling Proactieve werkhouding met een resultaatgerichte instelling Bereidheid om te werken op verschillende locaties Je beschikt eveneens over een aanzienlijke dosis overtuigingkracht, bent gedreven en hanteert een proactieve en klantgerichte aanpak

Details van de baan

Soort baan: Full time
Contract type: Permanent
Salaris type: Maandelijks
Bezetting: Account consultant manpower bolsward

⇐ Vorige baan

Volgende baan ⇒     

 

Neem contact op met de werkgever

  Werkgever info

  Manpower

  Snelzoeken:

  Plaats

  Typ stad of regio

  Trefwoord


  Advertentie